2a divisió FEF

Adaptat a una nova realitat

2a divisió B. Sascha, un clàssic dels últims anys a tercera, ha debutat en la categoria de bronze jugant-ho tot amb el Gavà, amb el qual va encetar el seu compte golejador la jornada passada

Després de sis temporades i més de 30 gols a tercera divisió, enguany Sascha Andreu ha fet el salt a segona B. El davanter barceloní va pujar amb el Prat però ha debutat amb el Gavà, on acompanya Boris Garrós, un vell company de batalles, a la punta de llança. De moment, les coses no van del tot malament. L'equip va començar amb una garrotada, però ha encadenat tres empats de mèrit. L'últim, al camp de l'Atlètic Balears, on Sascha va marcar el seu primer gol a segona B. “Personalment estic satisfet perquè ho estic jugant tot i diumenge vaig tenir l'encert de marcar”, relata el davanter del Guinardó, que també creu que el Gavà ha començat de forma positiva: “És cert que encara no hem guanyat, però després de rebre el clatellot de la primera jornada, hem anat millorant partit rere partit i hem aconseguit tres empats contra rivals d'entitat.” És per aquesta raó que el jugador, de 30 anys, és ambiciós: “Som humils perquè acabem d'arribar a la categoria i hi ha molt nivell, però hem demostrat que som competitius a qualsevol camp i, guanyant un parell de partits, tampoc no tenim sostre.”

Acoblament ràpid

Després de competir més d'un lustre a tercera, i venint anteriorment de primera catalana, la segona B era un escenari desconegut per a Sascha, que relata els canvis que ha vist: “Es nota sobretot un salt en l'aspecte físic, hi ha molts rivals que vénen del futbol professional i estan forts com una roca, però en aquest aspecte tinc la sensació que he millorat amb la preparació dels últims mesos i m'he trobat molt bé.” Un altre canvi que ha notat amb el salt de categoria són els escenaris en què toca jugar. “A segona B hi ha camps on va força gent i també clubs amb grans infraestructures. Fer els desplaçaments i competir en aquest context és molt estimulant”, conclou l'atacant.

LA FRASE

Ja m'havien dit que em podia adaptar bé a 2a B i m'he vist bé. Això sí, hi ha un salt, sobretot en l'aspecte físic i en un entorn més professional
n
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)