El Vilassar reacciona en el segon temps, però no obté el premi

Eficiència. L'Olot aprofita el seu encert i aguanta després de la diana de Marc Mas

OLOT 2 VILASSAR 1

VILASSAR: Imanol, Edu (Sofian, 54'), Viale, Peke, Isma, Tejero, Uri, Adri Blanchart (Baba, 59'), Roger Matamala, Eric i Camacho (Brian, 72'). OLOT: August, José, Bigas, Lluc (Alfredo, 68'), David Escudero, Abel Solé, Blázquez, Roger Vidal, Marc Mas, Sergio Álvarez (Carles Sala, 87') i Hector Simon (Vilanova, 81'). GOLS: 0-1 (40') Sergio Álvarez. 0-2 (53') Marc Mas. 1-2 (64') Sofian. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: als locals Isma i Brian; als visitants José, Bigas i Blazquez. PÚBLIC: 350 espectadors al Municipal Xevi Ramon. COMENTARI. El Vilassar continua a la recerca de la primera victòria de la temporada. El conjunt maresmenc va deixar més bones sensacions que en les tres derrotes seguides anteriors, però no va poder fer res davant l'eficàcia de l'Olot, que es va avançar a les acaballes del primer temps aprofitant una errada defensiva. En el segon, els de Manel Moya es van erigir com a dominadors del matx, malgrat que van començar la segona part amb mal peu per culpa d'un gol de Marc Mas en una jugada a pilota aturada. La reacció local només va trigar onze minuts, quan Sofian va aprofitar una desmarcada en diagonal des de la frontal de l'àrea i va ajustar al segon pal la seva rematada. El Vilassar va continuar insistint, però l'Olot va aguantar les escomeses del seu rival i no va tenir més ensurts.