2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

Maniega diu que l'ambient amb Pons “era irrespirable”

2a divisió B. El president del Gavà explica que els motius de l'acomiadament del tècnic no són només esportius. Dijous hi haurà un judici ràpid per denúncies al tècnic i al delegat per presumptes agressions

L'acomiadament de Juanma Pons encara portarà cua uns dies més després que el president expliqués ahir les raons de la rescissió del contracte de l'entrenador. Manuel Maniega admet que no hi havia una bona sintonia general amb l'entrenador i que, per tant, les raons no són “estrictament esportives”. A més, dilluns passat es van produir una sèrie de fets que han acabat amb denúncies envers el tècnic Pons i el delegat de l'equip per presumptes agressions a una empleada i a un directiu del club. Dijous hi haurà una vista al jutjat per aclarir-ho.

“Es van produir una sèrie de situacions, accions i comportaments que provocaven que l'ambient fos irrespirable”, va explicar ahir el president del Gavà, Manuel Maniega, sobre les raons principals de l'acomiadament de Juanma Pons de la banqueta del Gavà: “Les relacions entre les persones s'han anat deteriorant fins al punt que no es podien tolerar certes faltes de respecte”, hi va afegir. El màxim mandatari va explicar també que després del partit va citar l'entrenador per reunir-se dilluns i que va ser Pons, dilluns mateix, qui es va negar a presentar-se a la reunió.

Al jutjat

Tot i això, el tècnic va anar el mateix dilluns a la tarda a les oficines del club i va reclamar una quantitat de diners que ell mateix, de la seva butxaca, havia pagat als jugadors després d'un mes sense cobrar. “Es va produir un intent d'agressió per part de Pons i del delegat cap a l'administrativa encarregada dels comptes del club i cap a Francisco Yuste, la seva parella i també directiu”, va admetre Maniega. Tot plegat ha acabat en una denúncia i en una vista al jutjat que es produirà aquest dijous. Juanma Pons va desmentir aquestes acusacions a aquest diari i es va remetre a un comunicat que farà públic un cop el club hagi liquidat el contracte.

Avui la plantilla torna a la feina amb el nou tècnic

El Gavà tornarà avui mateix a la feina i està previst que ho faci amb el nou entrenador, Óscar Mena. L'exfutbolista argentí, amb passat recent a l'Alcorcón B, serà presentat davant els seus nous jugadors i després de dos dies de descans iniciarà la setmana de treball que ha de desembocar en el partit de dissabte a Cornellà (19.15 h). Tot i això, la plantilla continua inquieta pel seu futur més immediat i també per les dificultats en el cobrament del primer mes. “Simplement hi ha hagut un problema amb l'empresa que ens gestiona el vessant econòmic perquè no s'ha pogut inscriure en el registre d'empreses de Barcelona i, per tant, no pot fer transaccions monetàries. Ja vaig explicar als jugadors que tot això s'havia de solucionar en qüestió de dies”, va relatar el president, Maniega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)