2a divisió FEF

Pons dirigeix l'entrenament

2a divisió B. El Gavà encara no ha rescindit el contracte de l'entrenador i, per tant, el tècnic es va presentar a la primera sessió amb els que de moment són els seus jugadors

Un dia després que el club expliqués públicament que Juanma Pons era destituït de les seves funcions, el tècnic va haver de presentar-se a l'entrenament del primer equip. El tècnic no va rebre el burofax del club amb la comunicació oficial de la rescissió del contracte, amb la qual cosa el tècnic va entrenar amb els seus jugadors fent una suau sessió prèvia a la que va fer l'equip amb el futur nou entrenador, Óscar Mena.

“El club no m'ha comunicat oficialment l'acomiadament i, per això, mentre no passi i no em liquidin el contracte, seguiré treballant amb la plantilla, que està al corrent de quina és la meva situació”, va explicar ahir l'entrenador madrileny. Juanma Pons va dirigir una primera sessió suau amb la plantilla moments abans que ho fes el futur tècnic, Óscar Mena, que encara no ha estat presentat oficialment perquè el club no ha liquidat el contracte de Pons.

L'entrenador madrileny també va respondre al president del Gavà, que el va acusar d'haver agredit una administrativa del club –filla del propi Maniega– i el seu marit, directiu del Gavà. “És absolutament fals i molt greu. Tinc tres filles i no he agredit a ningú, i menys a una dona”, va dir el tècnic, que ha posat aquesta qüestió en mans dels advocats. “No puc permetre que plani el dubte sobre la meva persona en aquest sentit. Avui hi haurà una vista al jutjat per aclarir-ho”, va dir el tècnic, que acusa al president d'injúries.

D'altra banda, ahir al matí els jugadors van cobrar la primera mensualitat que se'ls devia.

LES REACCIONS

El club no m'ha comunicat l'acomiadament i, mentre no em liquidin el contracte, seguiré treballant amb la plantilla
Tinc tres filles i no he agredit a ningú, i encara menys a una dona
Juanma Pons
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)