2a divisió FEF

Pons també denuncia que va ser agredit i la vista al jutjat s'ajorna

2a divisió B. El judici ràpid a l'entrenador del Gavà s'havia de fer ahir al matí, però finalment se celebrarà un altre dia perquè el madrileny també ha presentat una denúncia per lesions

El serial que envolta el canvi de tècnic al Gavà va viure ahir un nou episodi. Al matí hi havia programat un judici ràpid per la denúncia d'agressió que el gendre del president va presentar contra Juanma Pons i el delegat Néstor Herráez, però finalment aquesta vista al jutjat s'ha ajornat fins que es trobi una nova data. I és que l'entrenador madrileny també ha presentat una denúncia d'agressió i ha passat de ser denunciat a ser també denunciant. De fet, la defensa del tècnic del Gavà destaca sobretot que la denúncia contra Pons –per haver empès Francisco Yuste, el gendre del president– es fa sense presentar cap informe mèdic de lesions, mentre que l'entrenador madrileny sí que va presentar-ne un per demostrar que l'agredit va ser ell.

Querella contra Maniega

Un altre aspecte que la defensa de Juanma Pons vol remarcar és el fet que la denúncia real que es va presentar contra ell no té res a veure amb els fets que Manuel Maniega va descriure als mitjans de comunicació, en què el president del Gavà va afirmar que hi havia hagut un intent d'agressió cap a la seva filla: ella no figura en la denúncia. Pons, de fet, ja va desmentir públicament les acusacions que el màxim dirigent blaugrana li va fer i, per això, té previst presentar una querella per injúries i calúmnies contra Maniega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.