2a divisió FEF

Un Gavà nou de trinca

Golejada. La diana després del descans (0-2, 46') deixa KO un Cornellà irrecognoscible en l'estrena d'Óscar Mena al capdavant dels blaugrana

El nou Gavà d'Óscar Mena ha començat de la millor manera possible: esgarrapant, amb una golejada, en un dels camps més difícils de la categoria. El conjunt blaugrana va ser efectiu contra el Cornellà, ple d'errors, que va servir en safata tres dels quatre gols visitants. El moment clau del partit va ser la segona diana del Gavà. Si bé una falta d'entesa en la defensa del Cornellà va propiciar el primer –a nou minuts del descans–, 40 segons després de sortir dels vestidors, Sascha es va trobar sol davant Marcos i el va afusellar. A partir d'aquí, el conjunt verd es va esfondrar perquè no va haver-hi ni una mínima reacció.
Així, el tercer gol va caure en una altra centrada per la banda dreta i Uche, després de fer rebotar la pilota a l'esquena d'Hèctor Camps, va introduir-la a la pròpia porteria, i el quart era qüestió de temps. Boris Garrós es va encarregar de signar-lo amb una rematada espectacular de taló a l'àrea. De videoteca. I, en els últims deu minuts, va ser quan el Cornellà va treure la rauxa i va començar a generar ocasions una rere l'altra. Craviotto es va erigir com a salvador en accions d'Ahmed, dues d'Abraham i fins i tot Agustín va salvar a la línia de gol un cop de cap en l'última acció de perill del matx.

CORNELLÀ 0 GAVÀ 4

CORNELLÀ: Marcos; Pere, Borja, Uche, Ñoño; David Garcia (Lulu, 6'), Marc Caballé (Pelegrín, 70'); Pep Caballé (Ahmed, 51'), Puerto, Abraham; i Enric Gallego. GAVÀ: Craviotto; Peque (Joel Garcia, 64'), Agustín, Mario Gómez, Jordi Cesar; Fernando, Reche, David Jiménez (David Jiménez, 82'), Sascha, Héctor Camps; i Boris. GOLS: 0-1 (36') David Jiménez. 0-2 (46') Sascha. 0-3 (58') Héctor Camps. 0-4 (75') Boris. ÀRBITRE: Fernández Vidal. T.G.: al local Lulu; als visitants Fernando, Peque, Agustín i Sascha. PÚBLIC: Uns 600 espectadors al Municipal de Cornellà.

LES REACCIONS

Nosaltres ho hem fet tot malament i a ells els ha sortit tot. El resultat és el que ens mereixem
Jordi Roger
entrenador del cornellà
El resultat ha estat massa exagerat. Tot i això, el mèrit és dels jugadors; no del tècnic
Óscar Mena
entrenador del GAVà

La banqueta buida i Óscar Mena a la banda

Com que el Gavà no ha liquidat encara el contracte de Juanma Pons, Óscar Mena no ha pogut ser inscrit i no es va poder asseure a la banqueta. Aquesta, buida, només la va ocupar el delegat, que portava un walkie-talkie amb què es comunicava amb l'entrenador. De fet, Mena estava col·locat en la banda contrària a les banquetes darrere d'una barana esperonant i celebrant el partit que va fer el seu nou equip.