Territorial

El Girona, amb l'objectiu de continuar fent-se fort a casa

Divisió d'honor juvenil. Els d'Àlex Marsal es volen refer de la derrota al camp del Nàstic amb un tercer triomf consecutiu a Vilablareix

L'equip juvenil del Girona rep la visita del Ferriolenc (avui a les 16 h). El conjunt gironí vol mantenir-se invicte com a local, i és que els jugadors dirigits per Àlex Marsal han guanyat els dos enfrontaments que han disputat fins ara a l'estadi de Vilablareix –contra el Santo Domingo (2-0) i contra la Damm (3-1).

El contrincant, que haurà d'afrontar un desplaçament des de Palma fins a terres gironines, no ho posarà gens fàcil. El Ferriolenc va perdre les dues primeres jornades contra dos dels principals favorits al títol, el Barça (2-0) i l'Espanyol (0-2), però en l'actualitat ha iniciat una ratxa victoriosa amb dos duels seguits amb triomf –contra l'Atlètic Balears (0-1) i el San Francisco (2-1)–, un avís per a la plantilla gironina, que vol mantenir el nivell a casa.

FORTS A VILABLAREIX

6
punts
ha sumat el Girona com a local, tots els que ha acumulat en quatre jornades de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)