2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

El Barça B vol consolidar la seva hegemonia

2a divisió B. El filial blaugrana rep el Cornellà, ferit després de l'última derrota, amb l'objectiu d'enllaçar una altra victòria i afermar-se a dalt

El Miniestadi és un fortí i el Barça B, l'equip més fort de la lliga. Així ho demostren els números i també les sensacions exhibides fins ara. Els jugadors de Gerard López, amb un potencial ofensiu inqüestionable –són els més golejadors amb 16 gols–, compten els partits a casa per victòries i esperen continuar fent-ho avui contra el Cornellà. L'hegemonia, això sí, se l'hauran de guanyar, ja que el rival és un dels equips que venen més cares les derrotes. La garrotada que es van endur els verds el cap de setmana passat contra el Gavà (0-4) és atípica i farà que els de Jordi Roger, que encara no han perdut a domicili, afrontin el matx amb ganes de refer-se. La principal virtut dels del Baix Llobregat coincideix amb el principal defecte dels blaugrana: la tasca defensiva. I és que, abans de caure golejat dissabte passat, el Cornellà només havia rebut un gol. El Barça B, en canvi, és el segon conjunt que més dianes ha encaixat de la categoria (deu), només superat per l'Eldenc (dotze) i empatat amb el Mallorca B. Vaja, amb l'atac ben afinat i amb Dani Romera ja recuperat, Gerard López té el repte de fer que els seus siguin més sòlids. De matèria primera, no li'n falta.

Juanjo pot tornar avui

A Sabadell el partit d'avui tindrà un nom propi: Juanjo Ciércoles. El mig s'ha recuperat després d'un any i mig lesionat i podria tenir alguns minuts. L'equip arlequinat, en tot cas, afronta la visita del Mallorca B amb l'objectiu de retrobar-se amb la victòria després de tres jornades sense guanyar. José Solivelles va recuperant jugadors a poc a poc i ara espera reprendre la bona línia de resultats.

Aquesta tarda també jugarà el Gavà, que està recuperant la tranquil·litat després del sobtat canvi de tècnic i visita el camp de l'Atlètic Llevant amb una fita molt clara: donar continuïtat a la darrera victòria a Cornellà i anar-se consolidant en la zona tranquil·la de la taula.

BARÇA B
Alineació:
Suárez; Nili, Tarín, Martínez, Palencia; Aleñà, Fali, Kaptoum; Alfaro, Mújica i Perea.
CORNELLÀ
Alineació:
Marcos; Pere, Borja, Lulu, Ñoño; Marc Caballé, Pep Caballé, Uche, Abraham; Xavi Puerto i Enric.
SABADELL
Alineació:
Ezkieta; Jordan Sánchez, Pol Moreno, Verdú, Manu Torres; Adri Díaz, Jordi López, Yeray; Jordan Gaspar, Migue García i Carreño.
GAVÀ
Alineació:
Craviotto; Peque, Mario Gómez, Agustín, Jordi; David Jiménez; Fernando Losada, Reche, Héctor Camps; Sascha i Boris.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)