2a divisió FEF

Mena: “Lamento que encara no pugui seure a la banqueta”

A la grada. Tres partits després, el tècnic del Gavà encara no pot estar amb els jugadors perquè el club no ha liquidat Juanma Pons

A Gavà encara cueja la destitució de Juanma Pons. Després del canvi de tècnic que es va produir fa tres setmanes, l'actual entrenador, Óscar Mena, encara no es pot asseure a la banqueta. El preparador argentí es mira els partits des de la grada perquè el club encara no ha liquidat Juanma Pons, per tant, no li pot donar la baixa federativa i, per tant, no pot inscriure el nou tècnic. “Desitjo que se solucioni aviat el problema pel qual no em deixen seure a la banqueta”, va reconèixer Mena després de l'última victòria: “No es pot seguir així i lamento molt la situació perquè a mi m'agrada treballar al costat dels jugadors”, va explicar. El club continua en negociacions amb Juanma Pons per la rescissió del seu contracte, mentre que l'equip ha encaixat, esportivament, prou bé el relleu a la banqueta guanyant dos partits (a Cornellà i contra el Barça) i perdent-ne un (al camp del Llevant B).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)