Un punt insuficient per al Castelldefels i el Vilassar de Mar

Iniciativa local. Els mariners es van avançar en dues ocasions, però els visitants van reaccionar

VILASSAR 2 CASTELLDEFELS 2

CASTELLDEFELS: Manu Martín, Juanito, Javi Calvo, Javi Morales, Toti, Mario, Jaume (Cervantes, 59'), Óscar García, Contreras (Isaac Maldonado, 38'), Jairo (Patrick, 70') i Adri Alonso. VILASSAR DE MAR: Imanol, Uri Martínez (Brian, 66'), Oumar (Baba, 79'), Manu Viale, Peque, Jaime Hernández, Blanchart, Camacho, Eric López, Soufiane (Sergio Ginés, 59') i Matamala. GOLS: 1-0 (17') Adri Alonso. 1-1 (25') Soufiane. 2-1 (60') Isaac Maldonado. 2-2 (76') Camacho, de penal. ÀRBITRE: Carrillo Vílchez. T.G.: Als locals Óscar García, Javi Morales i Juanito, i al visitant Matamala. COMENTARI: Repartiment de punts als Canyars entre dos equips abonats a les igualades en aquest inici de curs. El Vilassar va sortir millor, guiat en atac per un perillós Eric López, però va ser el Castelldefels que va colpejar primer per mitjà d'Adri Alonso (17'). L'alegria, però, va durar poc al conjunt mariner, ja que Soufiane (25'), de cap al segon pal, va fer l'empat. Els de Miki Carrillo van fer un pas endavant en el tram inicial de la represa i, a còpia de rauxa i després de diverses clares ocasions, Isaac Maldonado va batre el porter blanc-i-vermell (60'). Els grocs semblaven reforçats amb aquest segon avantatge, però, a un quart per a la conclusió, un clar penal sobre Brian el va transformar Camacho. Els darrers minuts, el Castelldefels ho va provar, però es va topar amb un inspirat Imanol.