2a divisió FEF

El Gavà remunta contra el cuer i talla la mala ratxa

Amb un home més. L'expulsió del visitant Gotor (65'), clau en el resultat final

GAVÀ 2 ELDENC 1

GAVÀ:Craviotto, Joel (Peque, 73'), Jordi César, Alan (Mario Roque, 64'), Fernando, Reche, David Jiménez, Pla, Niko Kata (Cristian Herrera, 77'), Boris i Héctor Camps.ELDENC:Carlos Molina, Esteban, Alcántara, Urzaiz, Jorge, Chema Antón, Alejandro (Víctor Armero, 53'), José Sánchez, Gavilán, Samu López (Jiahao, 82') i Juanjo Gracia (Julien, 63').GOLS:0-1 (47') Samu López. 1-1 (72') Reche. 2-1 (76') Boris.ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:al visitant Urzaiz.T.V.:al visitant Gotor, (65') per vermella directa.PÚBLIC:400 espectadors a la Bòbila.COMENTARI:El Gavà va aturar ahir la seva caiguda lliure en la classificació i va tallar la ratxa de tres derrotes consecutives. Ho va fer no sense feina, perquè l'Eldenc es va avançar només començar el segon temps, però l'expulsió de Gotor vint minuts després va aplanar el camí a l'equip de Mena, que encara no va poder seure a la banqueta. El Gavà va començar ben posicionat i duent la iniciativa del partit, amb diverses ocasions com ara un gol anul·lat per fora de joc a Boris. En el segon temps, el gol de Samu López va canviar el paisatge i el Gavà va haver d'anar a remolc. Va reaccionar després del gol, però l'expulsió de Gotor va resultar definitiva. Reche, amb el cap, va empatar i quatre minuts després, Boris va donar els tres punts a l'equip de casa.