2a divisió FEF

Comencen a desfilar

Tres jugadors demanen la baixa. Els centrals Agustín Fernández i Albert Cazorla i el davanter Sergio Sarmiento abandonen el Gavà pels problemes amb els cobraments

Cansats d'esperar solucions, tres membres de la plantilla del Gavà han decidit fer les maletes i marxar. Els centrals Agustín Fernández i Albert Cazorla i el davanter Sergio Sarmiento han abandonat l'equip pels impagaments: els tres jugadors acumulaven entre dos i tres mesos sense cobrar.

“La meva situació econòmica és insostenible”, explica Albert Cazorla, el ja excapità del conjunt blaugrana: “Vaig deixar la feina per entrenar-me als matins i ja que la situació no s'arregla he decidit deixar el club i tornar a treballar als matins”, admet. El Gavà arrossega problemes amb els pagaments des del primer mes –alguns jugadors el van cobrar i d'altres, no– “Jo no hi puc fer res. Amb la situació que estem vivint no els puc obligar a quedar-se”, va dir l'entrenador Mena. En el cas de Sarmiento, el davanter no entrava en els plans del tècnic i com que arrossegava dos mesos sense cobrar va tornar al Mallorca, el seu club d'origen. El central Agustín Fernández estava en una situació similar, ja que, sent una aposta de Juanma Pons, va deixar de jugar amb assiduïtat. “Per no jugar i no cobrar, millor marxar”, reflexionen. La normativa permet que ara tots tres puguin fitxar per un equip de tercera o bé esperar fins al mercat d'hivern per fer-ho per algun de segona B.

De moment, cap més jugador ha mostrat la seva intenció immediata de marxar. La normativa permet que després de tres mesos sense cobrar els jugadors puguin rescindir el seu contracte unilateralment. El fet que una part de la plantilla hagi cobrat la primera mensualitat fa que alguns jugadors faci dos mesos que no cobren i hauran d'esperar fins al desembre si volen fer les maletes. L'única manera de marxar del club ha estat perdonant o tot o una bona part del deute.

La difícil situació econòmica de tres dels jugadors n'ha provocat la marxa
Una part de la plantilla va cobrar el primer mes i per això encara no poden forçar l'adéu

Plantilla i tècnic no es creuen Maniega

El president del Gavà, Manuel Maniega, va tornar a assegurar que la liquidació del contracte de Juanma Pons està a punt de fer-se efectiva i que, per tant, Óscar Mena segurament es podrà asseure a la banqueta el proper partit, i no a la grada com ha passat fins ara. El tècnic, però, va comparèixer públicament després de la victòria contra l'Eldenc i va dir que no se'l creia. “M'és igual. Fa set setmanes que ho sento, això. Tinc un compromís amb els jugadors i per això sóc aquí amb ells. Jo vindré i si em volen fer la fitxa, que me la facin, i si no volen, que no me la facin”, va dir l'entrenador argentí, escèptic. La plantilla també s'ha afartat de les promeses del president, que ha dit nombroses vegades fins ara que els pagaments s'estan a punt de fer efectius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)