3a divisió FEF

La Pobla topa amb la fèrria defensa del Vilassar

3a divisió. El filial del Nàstic va dominar i va crear més perill, però sense encert

la pobla maf. 0 vilassar 0

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Arturo, Roger Figueras (Jesús, 71'), Ruxi, Dani Hernández, Adri Gimeno (Rayco, 59'), Dani Ojeda (Ivan Vidal, 74'), Gil, Rodri, Alfons i Brugui. VILASSAR DE MAR:Pacheco, Uri, Oumar, Peque, Viale, Jaume, Eric (Soufiane, 53'), Tejero, Matamala (Baba, 89'), Camacho i Ousman (Marcos, 72'). ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Als locals Gil i Alfons; i als visitants Uri, Oumar, Jaume i Tejero. PÚBLIC:Uns 200 epectadors.

La Pobla de Mafumet i el Vilassar van signar les taules en un partit en què les defenses van imposar la seva solvència per sobre dels atacs. Val a dir, això sí, que l'enfrontament va tenir un dominador clar: el filial del Nàstic. Tot i que la primera ocasió clara va ser del visitant Matamala, els de Martín Posse van acaparar les arribades de perill. En el primer temps, ho van intentar sense fortuna Dani Ojeda i Rodri, amb dos xuts des de la frontal que van topar amb les intervencions de Pacheco. En el segon temps la tònica va continuar, però ni Rodri –ahir incisiu– ni Ivan Vidal van tenir l'encert de cara, de manera que el marcador amb què va començar el partit no es va arribar a moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)