2a divisió FEF

Alegria agònica del Badalona

2a divisió B. Els escapulats es mantenen invictes després de superar un Gavà combatiu que va aguantar el setge local fins al gol d'Agudo en el minut 89

badalona 1 gavà 0

BADALONA:Morales; Parera, Robusté, Moyano, Musa; Aly (Sergio Maestre, 27'), Toni Lao; Agudo, Sandro (Víctor García, 55'), Moha (Aleix Coch, 83'); i Gerard Oliva. GAVÀ:Craviotto; Peque, Fernando, Alan, Jordi Cèsar; David Jiménez (Nico Kata, 68'), Pla (Diego, 85'), Reche, Héctor (Cristian Herrera, 73'); Sascha i Boris. GOLS:1-0 (89') Agudo. ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:als visitants Peque, Pla i Alan.

El Badalona es manté invicte i, a més, ahir ho va fer amb una victòria agònica contra el Gavà i no amb un empat. Els de Manolo González van dominar en els primers compassos i van acaparar les millors ocasions de perill. Això sí, van topar amb les bones intervencions de Craviotto. El porter blaugrana, fins i tot, va aturar un penal a Musa en el minut 36.

Després de la represa, la tendència va mantenir-se, tot i que el Gavà va tenir alguna ocasió bona. El Badalona, en tot cas, continuava arribant amb la mateixa facilitat amb què fallava. En l'últim minut, però, Agudo va caçar un refús de Craviotto i va desfermar l'eufòria al camp marcant l'únic gol del partit. Al final, doncs, els de casa van sumar tres punts que els acosten al play-off i el Gavà continua encallat a baix.

Aly, lesionat de gravetat

La mala notícia per al Badalona va ser la lesió del mig Aly Coulibaly, que s'ha trencat el tendó d'aquil·les i avui mateix passarà per la sala d'operacions. El temps de baixa previst és de quatre mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)