Torna l'alegria a Castelldefels

Per la mínima. Primer triomf mariner després de cinc jornades

castelldefels 1 figueres 0

CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Javi Calvo, Marc Martínez, Toti, Mario (Patrick, 79'), Jaume, Óscar García, Isaac Maldonado (Miki Gustà, 84'), Adri Alonso i Cervantes (Jairo, 56'). FIGUERES:Gallego; Quimo, Cunill, Romero, Masó (Varese, 79'), Ferran Grau, Venzal, Maik Molist, Xavi Ferrón (Torque, 46'), Ritxi Mercader i Casanova (Bonaventura, 62'). GOL:1-0 (70') Maldonado. ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:als locals Adri Alonso i Miki Gustà; als visitants Venzal, Torque i Varese. COMENTARI:250 espectadors.

Després de cinc jornades sense guanyar, el Castelldefels va tornar a sumar tres punts en la visita del Figueres als Canyars.

El tram inicial del matx va ser equilibrat i força entretingut per a l'espectador, amb un joc obert i clares ocasions en una i altra porteria. En va destacar una d'Adri Alonso (4') pels de Carrillo i la resposta quatre minuts més tard d'Adrià Casanova (8'), en les quals els porters Gallego i Manu Martín es van mostrar prou segurs. El domini altern es va mantenir durant el gros del primer acte, tot i que els altempordanesos van ser més incisius en els minuts previs al descans, sense aconseguir, però, que es mogués el 0-0. Després de la represa van ser els locals els que, progressivament, van ser capaços de controlar la situació, i van fer un pas endavant superada l'hora de partit, situació que va tenir el seu reflex en el marcador, en una acció individual de Maldonado que va acabar amb la pilota al fons de la porteria.