3a divisió FEF

Créixer sense encaixar

3a divisió. El Castelldefels, el tercer equip menys golejador de la categoria, ha sumat el 85% dels punts havent deixat la porteria a zero. Ara li toca afrontar la part difícil del calendari

El Castelldefels afronta un dels moments decisius de la temporada en un estat de forma prou òptim. La victòria per la mínima a casa contra el Figueres (la primera en sis partits) ha estat un bàlsam abans d'afrontar els cinc propers enfrontaments, tres dels quals són contra els equips capdavanters de la taula: el Peralada, l'Olot i el Vilafranca.

Els mariners saben que no hi ha cap altra manera de tirar aquests partits endavant que apel·lant a la seva força defensiva. Dels 14 punts que han obtingut fins ara, 12 han estat sense encaixar cap gol (un 85%). “A casa seguim forts i també és important la fiabilitat que mostrem defensivament”, reconeix l'entrenador del Castelldefels, Miki Carrillo: “És veritat que no marquem gaires gols, però en aquesta categoria és important no encaixar per créixer, i en aquest aspecte crec que estem en un nivell alt”, hi afegeix el preparador barceloní, que està acusant la falta d'un golejador de referència i més amb la baixa de Carlos Contreras (2 gols tot i que els va fer en la primera jornada).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)