2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

El Gavà és qui respira

Duet inspirat. El conjunt blaugrana aconsegueix una victòria balsàmica gràcies a l'encert de Boris i Sascha, i deixa el Lleida en una situació delicadíssima: l'equip és en zona de descens

gavà 3 lleida 1

GAVÀ:Craviotto, Joel, Héctor, Mario (Peque, 72'), Jordi, Reche, David Jiménez, Álex Pla (Fernando, 66'), Sascha, Boris i Cristian Herrera (Nico Kata, 60').LLEIDA ESPORTIU:Álvaro Campos, Óscar Rubio, Quintillà (Doncel, 71'), Valiente, Turu Flores, Toño Vázquez, Casares, Cristian Gómez (Christian Alfonso, 55'), Guillem Martí, Fran Moreno i Joel Huertas (Indiano, 50').GOLS:1-0 (45+6') Sascha. 2-0 (47') Boris. 2-1 (54') Casares. 3-1 (69') Boris.ÀRBITRE:Mena Jimeno.T.G.:als locals Álex Pla i Sascha; i als visitants Chrisitan Alfonso, Doncel, Toño Vázquez i Casares.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

El partit de les urgències que es va viure a la Bòbila de Gavà va servir perquè l'equip de casa agafés oxigen contra un Lleida cada dia més ofegat. I és que els blaugrana, amb més esma que els de la Terra Ferma, van imposar-se gràcies a un gol de Sascha i dos de Boris, que continua en estat de gràcia. El 3-1 permet als del Baix Llobregat sortir de la zona de descens, unes posicions que ha passat a ocupar ara el quadre del Segrià, en una situació delicadíssima.

El Lleida va voler acaparar la pilota en el primer temps, però la possessió no va anar acompanyada d'ocasions clares de gol. Tot i això, en el minut 19, els blaus van reclamar un penal de Joel a Fran Moreno que el col·legiat no va assenyalar. L'àrbitre, de fet, va ser protagonista poc després, ja que va lesionar-se i va aturar el partit sis minuts en el primer temps –en el segon temps, va substituir-lo un dels seus assistents–. El Lleida va tenir les intencions, però qui va disposar de l'encert va ser el Gavà. Així, en l'última ocasió abans del descans, Sascha va marcar un gol psicològic, amb una rematada de cap incontestable en un servei de cantonada.

Boris, de gol en gol

Si la primera part va acabar amb un gol psicològic, la segona va començar de la mateixa manera. El Lleida pressionava, però en el 47 Boris va recuperar una pilota, es va plantar davant d'Álvaro Campos i el va batre amb una rematada ajustada al pal. Tot i el 2-0, el Lleida no va abaixar els braços i Casares, que va ser el millor dels visitants, va escurçar la diferència amb una precisa rematada de cap. Era el minut 54 i el panorama millorava per als blaus, que van estar a punt d'empatar amb un altre xut de Casares. Va intervenir amb lluïment Craviotto, que després del partit va haver d'anar a l'hospital perquè va patir pèrdues de memòria a conseqüència d'un cop a la cara. Els indicis de reacció dels visitants, en tot cas, van quedar en això, ja que Boris va sentenciar en el 69, aprofitant un servei de banda mal defensat pels blaus. El 3-1, amb tot, ja no es va moure.

Som mags. El que estan fent els meus jugadors, amb el que està passant, és heroic
Óscar Mena
ENTRENADOR DEL GAVÀ
Entendríem qualsevol decisió que prengués el club, però treballarem amb fermesa
Gustavo Siviero
entrenador del lleida

Boris, pitxitxi en solitari

Tot i que Boris no viu aliè a la mala situació institucional del Gavà, amb els impagaments com a gran problema de fons, el davanter barceloní continua responent de manera contundent sobre la gespa. El futbolista de l'Esquerra de l'Eixample està en estat de gràcia i ahir va tornar a tenir una actuació clau amb un doblet que va donar la victòria al seu equip. Boris, amb tot, s'ha situat com a pitxitxi en solitari del grup tercer amb 9 gols, superant Aridai. En la resta de grups, només hi ha un futbolista que n'hagi fet més que ell: Benja, que n'ha fet 11 amb la Cultural Leonesa.