El Santfeliuenc torna a empatar 1-1 en un duel trepidant

Habitual. El resultat s'ha donat en la meitat dels seus partits i en quatre dels últims cinc

santfeliuenc 1 terrassa 1

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Éric Ruiz, Duran, Víctor Márquez, Dani Ortiz, Ion Vázquez, Guille Sarmiento, Jaime Fuentes, Patxi (Eric Zárate, 65'), Romo (Morgado, 88') i Ferri (Olmo, 84').TERRASSA:Ortega, David López, Amantini, Joel, Raúl Torres, Marc de Val, Cristian, Joan Grasa (Dani Pujol, 82'), Raíllo, Nils Puchades i Velillas.GOLS:0-1 (4') Nils Puchades. 1-1 (5') Guille Sarmiento.ÀRBITRE:Garcia Rosel.T.G.:Ion Vázquez, Zárate i Tena (banqueta); De Val, David López i Amantini.T.V.:Doble groga al local Víctor Márquez (80').COMENTARI:El partit, trepidant, intens i molt emocionant, es va poder decantar per qualsevol dels dos equips en una tarda de futbol del bo. És el setè 1-1 del Santfeliuenc, el quart en els cinc últims partits. Al minut 4 una espectacular rematada des de 30 metres de Velillas va picar al travesser i Nils Puchades, en la primera acció amb la samarreta vermella, la va enviar a la xarxa. La resposta del Santfeliuenc va ser tan ràpida com frenètica. Al cap d'un minut Éric Ruiz va cedir una passada en llarg que Guille Sarmiento va aprofitar per creuar la pilota i fer inútil l'estirada d'Ortega. Els locals van tenir més ocasions i els vallesans demostraven qualitat. El Terrassa va començar millor la segona meitat, però el Santfeliuenc va recuperar el pols ofensiu fins que es va quedar amb deu jugadors. Llavors els visitants ho van provar a la desesperada.