2a divisió A

Futbol

Derbi Reus-Nàstic

“Hi ha al·licients, però sobretot els tres punts”

La situació delicada amb què el Nàstic, tot i la reacció dels últims partits, afronta el derbi fa que, per a Vicente Moreno, la importància del duel estigui en la transcendència dels punts en joc: “El que em preocupa és aconseguir la victòria, sigui qui sigui el rival, perquè ho necessitem. Tenim clar que és un derbi, un partit històric, i que hi ha molts al·licients, però sobretot els tres punts. Tenim la il·lusió de fer un bon partit i aconseguir un triomf que ens ajudaria a sortir d'aquesta situació en què estem des de fa massa setmanes.” Moreno va més enllà i, conscient que les distàncies en la classificació són curtes, assegura que encadenar la tercera victòria donaria raons a l'equip per il·lusionar-se a acostar-se a zones més altes.

Moreno assegura que Natxo González “sempre és capaç de treure un gran rendiment als seus futbolistes”, de manera que els plantejarà un partit complicat i els exigirà el màxim nivell. “A més, els espero motivats, perquè necessiten guanyar, no pel que fa a la classificació però sí per les tres derrotes seguides. Si estem al nostre nivell, serà un partit disputat, intens i obert, en què qualsevol detall pot decantar el resultat”, diu Moreno, al qual no li desagrada l'ambient que sol envoltar el derbi: “Prefereixo excés de motivació que mancança, però és important regular-ho.”

ASPECTE ANÍMIC

“Prefereixo excés de motivació que mancança, però és important regular-ho”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)