La Pobla es llueix i sotmet als Canyars amb un ferm triomf

Sense opció. El vendaval de joc del filial grana desactiva completament el Castelldefels

CASTELLDEFELS 1 LA POBLA MAF. 3

CASTELLDEFELS:Manu; Juanito, Calvo, Marc, Toti, Patrick, Óscar, Cabré (Jorge Sánchez, 46'), Gustà, Jairo (Alegre, 46') i Alonso (Cervantes, 59').LA POBLA DE MAFUMET:Perales; Gabri Vidal, Figueras, Roger Bonet, De Nova (Arturo, 70'), Gil Muntadas, Serra (Gimeno, 82'), Brugui, Ojeda, Rayco (Rodri, 59') i Ivan Vidal.GOLS:0-1 (43') Ojeda. 0-2 (72') Iván Vidal. 0-3 (82') Iván Vidal. 1-3 (92') Juanito.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:als locals Javi Calvo, Óscar i Gustà; als visitants Rayco i Rodri.PÚBLIC:500 espectadors als Canyars.COMENTARI:Segona derrota local del Castelldefels, que aquest cop es va veure superat per una bona Pobla de Mafumet, que es va adjudicar els tres punts de forma merescuda. Els grocs, amb importants baixes, van plantar cara durant el primer terç d'encontre, però els grana van rondar el 0-1 abans del descans fins a trobar-lo en les botes de Dani Ojeda (43'). Després de la represa, els de Miki Carrillo van fer una passa endavant i, malgrat patir alguns ensurts als primers minuts, especialment en una rematada d'Ivan Vidal a la fusta (48'), van ser a prop de l'empat, amb un penal que va aturar Perales al lateral Toti (66'). A partir d'aquí, els grocs no es van refer del cop psicològic i Ivan Vidal, culminant dos fulgurants contraatacs en el tram final, va situar un 0-3 maquillat en la darrera jugada d'encontre per Juanito.