2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

L'Hospitalet toca fusta

Insistència, sense fruit. Dues rematades al pal impedeixen que els riberencs capgirin el gol de Boris en la primera meitat, que dóna encara més tranquil·litat al conjunt d'Óscar Mena

L'HOSPITALET 1 GAVÀ 1

L'HOSPITALET:Oliveros, Dani Fernández, Hostench, Zamora, Juste, Benji (Tabala, 63'), Carlos López (Lucas Porcar, 46'), Higón, Teo, Walter i Rubio.GAVÀ:Craviotto, Joel, Héctor Camps, Mario, Jordi César, Fernando (Diego, 69'), Niko Kata (Alan, 86'), Cristian Herrera, David Jiménez (Peque, 55'), Sascha i Boris.GOLS:0-1 (39') Boris. 1-1 (65') Teo.ÀRBITRE:Varón Aceitón.T.G.:als locals Benji, Lucas Porcar i Hostench; i als visitants Sascha i Niko Kata.PÚBLIC:Uns 350 espectadors al municipal de l'Hospitalet.

En un duel entre dos equips necessitats, l'Hospi i el Gavà van demostrar per què lluitaran per la salvació fins a finals de temporada. El repartiment de punt satisfà més un Gavà en una situació institucional calamitosa, per bé que els gavanencs van avançar-se en el resultat per mitjà de Boris Garrós i van aliar-se amb la fusta en el tram final per conservar l'empat.

L'Hospi es va mostrar volgudament defensiu en el primer temps però va veure com el seu pla se n'anava en orris amb el 0-1 del Gavà, fruit d'un córner picat rematat per Boris al fons de la xarxa (39'). Fins aleshores, cap dels dos equips havia sovintejat la porteria contrària a excepció d'una ocasió d'Higón (27').

L'entrada de Lucas Porcar per Carlos López en la represa va dotar de més recursos ofensius un Hospi que es va fer amo i senyor del segon temps mentre el Gavà esperava algun contraatac per sentenciar el matx. El domini riberenc es va traduir en ocasions que no van trobar el gol, com ara una rematada de Rubio a centrada de Lucas que va marxar alta (59'). El premi per als d'Ismael García va arribar gràcies a un malentès entre la defensa del Gavà i Craviotto, que va aprofitar Teo per posar la cama i establir un empat (65') que resultaria definitiu. I no perquè cap dels dos equips no gaudissin d'ocasions per trencar-lo: la pilota aturada va estar a punt de premiar el Gavà en una doble ocasió de Sascha (76'). L'Hospi, per contra, maleiria la seva mala sort amb la fusta: una rematada de cap de Tabala i, sobretot, un gran xut des de la frontal de Teo (88') van acabar picant el travesser.

Trec sensacions positives però no estem satisfets perquè necessitàvem guanyar
Ismael Garcia
entrenador de l'hospitalet
Amb tot el que portem a sobre, el punt que hem sumat el considerem com a positiu
Óscar Mena
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)