3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Segarra canvia de rumb amb 26 anys

3a divisió. El fins ara defensa de la Munta penja les botes i se'n va a treballar als EUA

Un cop el Muntanyesa-Vilassar de diumenge passat va acabar, Pere Segarra va agafar el megàfon i va anunciar que penjava les botes. El defensa barceloní deixarà el futbol amb 26 anys per emprendre una nova etapa professional que el portarà als Estats Units, on és soci d'una escola de futbol (ISL). “Sentia que al futbol català ja havia tocat sostre i volia sortir de la zona de confort que tinc a Barcelona per iniciar nous projectes”, explica el futbolista, nét del mític capità del Barça Juanito Segarra i un habitual de la tercera divisió les últimes temporades.

Després de passar pel futbol formatiu del Barça i de l'Espanyol i jugar al Getafe B i l'Espanyol B, Pere Segarra es va consolidar a tercera divisió amb un bon curs (el 2011/12) a la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic. “Aquell any va ser el de la projecció, ja que tenia la promesa del Llagostera que si em sortien bé les coses, hi fitxaria, tal com va passar”, recorda el defensa, que va estar una temporada al club del Gironès: “Aquell any a segona B va ser màgic, i tinc un record molt especial del partit de copa contra el València.”

Moments antagònics

Després del seu pas pel Llagostera, Segarra va estar un parell de temporades al Terrassa. A la cocapital del Vallès Occidental va viure la cara amarga del futbol, ja que la inestabilitat institucional que s'hi vivia va transcendir a la plantilla. “No ho vaig passar bé, al final em va quedar el regust que el Terrassa vivia en la impotència de ser un club amb molta història i potencial frenat per la gent que hi havia al darrere”, recorda el defensa barceloní, que va canviar radicalment de perfil de club l'estiu del 2015, fitxant per la Muntanyesa. “La Munta és una família, una entitat molt humil on es respira un ambient molt especial. La veritat és que dóna gust deixar-ho amb aquestes grans sensacions”, conclou Segarra, que comença la nova etapa al gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)