2a divisió FEF

La pitjor ratxa del curs

Mal moment. Després de l'empat amb el Badalona (2-2) el Llagostera enllaça per primera vegada quatre jornades sense guanyar (2 punts dels últims 12). A casa la sèrie és de tres partits sense triomf

El Llagostera va sumar el diumenge un empat a casa contra el Badalona (2-2) que va deixar un gust agredolç. Per una banda, el conjunt llagosterenc va salvar un punt quan semblava tot perdut (Samu va fer l'empat a dos en el temps afegit), però en contrapartida se'n van escapar dos més, i ja en van molts últimament. I és que el Llagostera encadena quatre jornades seguides sense guanyar (els d'Oriol Alsina han sumat 2 punts dels últims 12), la pitjor sèrie d'aquesta temporada, que ha deixat l'equip de la Costa Brava com a catorzè classificat amb 19 punts, a tres de la zona de descens i a sis de la de promoció d'ascens. La ratxa a casa també és preocupant, ja que el Llagostera ja fa tres partits que no aconsegueix els tres punts a Palamós.

“Puntuar sempre és bo, però la línia entre guanyar i perdre és molt fina. Només pensem en el següent partit”, recordava Alsina després de l'últim partit. El tècnic llagosterenc també va recordar la importància de mostrar-se com un equip solvent tant a casa com a fora, ja que el Llagostera jugarà ara tres dels pròxims quatre duels a domicili.

El Llagostera va tenir ahir festa, i serà avui quan torni a l'activitat amb un entrenament a Palafrugell que servirà per començar a preparar el pròxim partit al camp del Lleida (divendres a les 20 h).

LES REACCIONS

ÚLTIMS 4 PARTITS
Llevant B - Llagostera (j. 13)
2-0
Llagostera - València B (j. 14)
1-1
Eldenc - Llagostera (j. 15)
2-0
Llagostera - Badalona (j. 16)
2-2
A CASA
Llagostera - Barça B (j. 11)
0-2
Llagostera - València B (j. 14)
1-1
Llagostera - Badalona (j. 16)
2-2
Puntuar sempre és bo, però la línia entre guanyar i perdre és molt fina. Només pensem en el següent partit
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Pendents de l'estat de Rodri

Quan semblava que el Llagostera havia trencat el malefici de les lesions (contra el Badalona Oriol Alsina disposava de tota la plantilla al complet per primera vegada aquest curs) el diumenge es va tornar a lesionar Rodri, que anteriorment ja havia estat quatre jornades de baixa per culpa d'una fissura en un dit del peu. El central es va fer mal poc després de començar el partit i, tot i que va continuar jugant una estona, va haver de ser substituït per Diego Jiménez en el minut 20, visiblement afectat del genoll. Avui el jugador se sotmetrà a una ressonància que determinarà l'abast exacte de la lesió, un nou problema per a la defensa llagosterenca, segurament la posició més castigada aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)