El Terrassa segueix frenat a domicili i veu com l'Ascó s'allunya

Taules. La Pobla va fer un partit complet i va igualar en el segon temps un gol en contra

la pobla maf. 1 terrassa 1

LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Gabri Vidal, Roger Figueras, Arturo, Dani Hernández, Gil, Dani Ojeda (Iván Vidal, 70'), Rayco, Rodri, Alfons (Vadillo, 78') i Brugui (Riki, 83').TERRASSA:Ortega, Joan Grasa, Castell, Amantini, Nils Puchades (Xapi Arnau, 80'), Joel, Cristian, Alex Fernández, Raíllo (Enric Vega, 84'), Raúl Torres i Velillas (Guti, 89').GOLS:0-1 (42') Joel. 1-1 (67') Rodri, de penal.ÀRBITRE:Congost Larrosa.T.G.:al local Riki; i als visitants Amantini, Nils Puchades, Joel i Alex Fernández.COMENTARI:Els partits a camp contrari continuen frenant el Terrassa, que ahir va tornar de la seva visita a la Pobla de Mafumet amb un sol punt al sarró i va veure com la zona d'ascens s'allunya: l'Ascó és ara a 5 punts. El conjunt d'Agustín Vacas va començar amb el peu dret, ja que va avançar-se tot just abans del descans mitjançant Joel. El futbolista vermell va connectar amb el cap una bona centrada de Velillas i va sorprendre Perales. La clatellada va fer esperonar encara més la Pobla, que estava fent un partit molt complet. L'únic gol del filial del Nàstic, això sí, arribaria gràcies a un penal transformat per Rodri en el minut 67. Després, els del Tarragonès van buscar amb més empenta el segon gol, tot i que van topar amb un Terrassa sòlid, que estava atent per si podia armar algun contraatac.