3a divisió FEF

Una oda al bon futbol

Empat vibrant. El Castelldefels i l'Olot protagonitzen un grandíssim partit amb alternatives en què els garrotxins van igualar dos cops el marcador i van sumar un punt que els fa líders

castelldefels 2 olot 2

CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Marc Martínez, Javi Calvo, Alegre; Jorge Sánchez, Mario (Toti, 80'), Òscar Garcia; Maldonado (Carlos García, 85'), Jordi Cano i Adri Alonso (Bauli, 67').OLOT:Ginard; Blázquez (Alfredo, 70'), Micaló, Jose, Banús (Dembo, 54'), Bigas; Abel (Kike, 54'), Roger, Hèctor Simon; Sergio Álvarez i Marc Mas.GOLS:1-0 (34') Jorge Sánchez. 1-1 (38') Sergio Álvarez. 2-1 (47') Adri Alonso. 2-2 (55') Marc Mas.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:als locals Òscar Garcia, Mario, Alegre i Javi Calvo; i als visitants José, Abel i Roger.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

L'últim partit del 2016 als Canyars va ser, amb diferència, el millor dels que s'han vist al camp del Castelldefels en aquests dotze mesos, un espectacular frec a frec entre dos equips que van cercar el gol amb màxima determinació del minut u al noranta, amb un empat final de justícia que fa que l'Olot sigui líder.

El joc va resultar obert i amb alternatives des del xiulet inicial, amb un Olot que mantenia el domini territorial i un Castelldefels prou ben posicionat i perillós a còpia de ràpides transicions. L'equilibri, doncs, va presidir el duel durant la primera mitja hora, amb bones ocasions a totes dues bandes. Les més destacades van ser una de Blázquez per la dreta (18') refusada a l'àrea petita per la defensa local i, sobretot, una excel·lent aturada de Xavi Ginard a xut d'Adri Alonso (19'). L'equip que va inaugurar el resultat va ser el de Carrillo, quan, després d'un córner, la primera pentinada de Marc Martínez la va enviar al fons de la xarxa Jorge Sánchez, l'avi de la lliga (34'). L'alegria local va durar poc, concretament tres minuts, que van ser els que va necessitar l'Olot per restablir les taules amb una rematada a boca de canó de Sergio Álvarez.

Després del bon regust que havia deixat el primer acte, el segon va començar amb emocions fortes, ja que en el 47' Adri Alonso, amb un excel·lent cop de cap, va superar el porter olotí. La reacció dels de Calderé va tornar a ser ràpida i, així, sis minuts més tard, Marc Mas, fent gala del seu conegut oportunisme, va batre Manu Martín aprofitant una primera pentinada de Sergio Álvarez derivada d'un servei de banda. Amb el 2-2, el partit va tornar a créixer quant a emoció.

Sergio Álvarez va fer lluir el porter mariner en un parell d'ocasions, poc abans que Albelda Bárcena anul·lés un gol de Dembo per presumpte fora de joc (77'). Cap dels dos contrincants semblava conformar-se amb el punt i, de fet, en el 85' ambdós conjunts van estar a punt de desnivellar la balança quan, després d'una nova aturada de mèrit de Manu en un cop de cap de Roger Vidal, el contraatac següent va acabar amb un xut de Jordi Cano que va sortir lleugerament desviat quan es cantava el gol. En definitiva, espectacular i just empat en un duel dels que creen afició.

Hem de valorar aquest punt perquè el Castelldefels ha fet un partidàs i està en un gran moment
Ramon Maria Calderé
entrenador de l'olot
Hem fet un gran partit contra un gran equip. Hem tornat a estar molt intensos i competents
Miki Carrillo
entrenador del castelldefels
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)