2a divisió FEF

Fe tot i el moment difícil

2a divisió B. L'Espanyol B va sortir reforçat de l'empat en el derbi i, tot i que l'equip és penúltim, la plantilla confia en el ressorgiment

L'empat en el derbi de filials de dissabte passat al Miniestadi (1-1) va deixar sensacions més dolces que no pas amargues a l'Espanyol B. El conjunt blanc-i-blau va mostrar una bona imatge i va sumar un punt que, si bé no l'ajuda a sortir de la delicada situació en què es troba, el reforça moralment. El context és complicat, ja que els blanc-i-blaus encadenen sis partits sense vèncer i, amb un bagatge de 9 punts dels últims 36 en joc, ocupen la penúltima posició. Tot i això, la plantilla té fe a revertir la tendència de cara a la segona volta. “La classificació no reflecteix el nostre treball diari ni la nostra proposta de joc. Estem fent les coses bé i generem ocasions, però ens falta definir i que la pilota entri”, resumeix el migcampista Marc Manchón, que creu que seria una errada intentar canviar ara la personalitat de l'equip: “No podem canviar la nostra manera de ser ni de tractar els partits. Jugant així, tot arribarà i, quan entri la pilota, els resultats milloraran i tirarem cap amunt.”

El tècnic, David Gallego, està encantat amb l'equip encara que els resultats no acompanyin. “El que em reforça, més enllà del que sumem, és veure com tirem endavant les coses, i aquest bloc em continua reforçant cada setmana”, afirma el de Súria, que té clar el que exigeix: “Vull que els meus equips siguin protagonistes allà on vagin, i ho estem sent.”

LES FRASES

La classificació no reflecteix com fem les coses. Treballem bé i així els resultats acabaran arribant
Marc Manchón
MIGCAMPISTA DE L'ESPANYOL B
El que em reforça, més enllà del que sumem, és veure com tirem les coses endavant
David Gallego
entrenador de l'espanyol b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)