3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

L'optimisme queda intacte

3a divisió. La golejada a Palamós (3-5) ha deixat un pòsit de confiança en l'equip de Manel Moya, que mira cap al 2017 amb l'esperança de rematar la segona volta amb la permanència

A Vilassar hi ha la creença que el 2017 serà un gran any. L'últim resultat (3-5, a Palamós) va ser una dosi enorme d'adrenalina per al conjunt de Manel Moya, que necessitava la victòria de manera imperant. Amb una trajectòria erràtica a casa –encara no hi han guanyat–, els partits a domicili han permès al conjunt maresmenc continuar connectat a la permanència. L'última victòria, que els va acostar a dos punts havent-se disputat mitja lliga, és un motiu per creure en la salvació.

“La victòria a Palamós va ser essencial. D'una altra manera hauríem acabat la primera volta molt lluny i amb males sensacions, però el resultat ens dóna un plus de moral”, admet Roger Matamala, màxim golejador de l'equip amb quatre gols, dos dels quals van ser la setmana passada: “Fer 17 punts en la primera volta són molt pocs i, si ens haguéssim quedat amb menys, hauríem d'haver fet una segona volta extraordinària. Però ara tenim la salvació a prop i això ens dóna moral”, continua el davanter.

Trajectòria a domicili

Tot i l'optimisme, l'equip es manté en zona de descens i, per això, també fa autocrítica. “Hauríem de ser més descarats. Està clar que és molt important mantenir la porteria a zero però també ho és el fet de trepitjar àrea rival”, diu Matamala, que no culpa el tècnic ni el sistema d'aquesta circumstància: “Crec que nosaltres mateixos, els jugadors, estem més còmodes defensant i hauríem de ser més creatius. Després faltarà que la pilota entri o no”, admet el jugador, que no està satisfet amb la seva aportació golejadora.

Al contrari que molts equips de la part baixa, el Vilassar té grans números a fora de casa (12 dels 17 que ha sumat han estat a domicili) i molt pobres al Xevi Ramón. “Hi ha un punt psicològic en això.

Ens posem massa pressió i, al final, la diferència en aquesta categoria entre jugar a casa i jugar a fora tampoc és tan gran”, diu el davanter, que reconeix que la plantilla és conscient que l'objectiu és “no perdre el fil de la salvació”. “Al final, el que compta és no ser-hi en l'última jornada”, conclou.

LA REACCIÓ

L'últim resultat i el fet de tenir la salvació tan a prop ens han donat molta moral
Roger Matamala
davanter del vilassar

“No m'esperava la polarització de la lliga”

Roger Matamala és un davanter de gran experiència en la tercera divisió. A la categoria, hi ha jugat amb l'Espanyol B, el Prat, el Cornellà, el Rubí, el Terrassa, el Masnou i el Vilassar, i mai havia vist una lliga tan diferenciada entre els equips de dalt i els de baix (31 punts entre el primer i l'últim): “Jo no m'ho esperava i m'ha sorprès. També és cert que, excepte els tres primers i l'Ascó, en la resta de la competició hi ha moltíssima igualtat”, manifesta el davanter, que preveu que la lluita per la permanència serà aferrissada: “La segona B no pinta gaire bé, amb la qual cosa hi pot haver més descensos del compte. Per tant, en la part baixa no es decidirà res fins al final”, admet Matamala, que diu que fins i tot en la part baixa “hi ha grans plantilles amb grandíssims jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)