2a divisió A

Només queda un dorsal

Els últims moviments. Maffeo i Angeliño han de triar entre el 3 que ha deixat Saúl i el 18 i el 25, que no tenien amo. El club no es planteja més reforços si ningú demana la sortida

Amb els moviments del desembre –arribada de Maffeo i Angeliño i marxa de Saúl–, el Girona té 24 dorsals coberts, i encara n'hi queda un per fer un últim retoc. Això sobre el paper, perquè enlloc no està escrit que, a banda del davanter que arribarà tant sí com no, el club es quedi sense fer cap més operació que impliqui haver de fer equilibris.

Hi ha un moviment pendent, però que no tindrà repercussió quant a dorsals, ja que Carles Mas no estava donat d'alta en la LFP i la seva futura cessió –diversos equips de segona B han preguntat pel banyolí– no significarà cap fitxa lliure extra a Montilivi. Sí que ho seria una hipotètica baixa de Richy Álvarez, que, a diferència de Mas, té dorsal i fitxa. El Girona, de tota manera, té previst conservar-li el 7, perquè confia que el gallec pugui ajudar en el tram final de temporada malgrat que la recuperació del seu genoll és lenta i les previsions, no gaire optimistes.

Quan Maffeo i Angeliño hagin escollit entre el 3, el 18 i el 25, només quedarà un dorsal, que serà per al davanter. La resta de moviments els marcaran les sortides, si algun futbolista demana la baixa. Els que tenen menys minuts són Cámara (24 minuts) i Felipe (no ha debutat). També li ha augmentat molt la competència a Cifu, suplent de Coris i amb Maffeo ara encarint encara més els minuts al carril dret.

RICHY ÁLVAREZ

2 PORTERS:
Bounou (1) i René (13)
6 CENTRALS:
Alcalá (5), Ramalho (4), Pablo Marí (2), Kiko Olivas (22), Juanpe (15) i Richy (7)
5 CARRILERS:
Aday (11), Coris (20), Cifu (17), Maffeo (pendent) i Angeliño (pendent)
7 MIGCAMPISTES:
Pere Pons (8), Eloi Amagat (10), Àlex Granell (6), Portu (9), Borja García (24), Rubén Alcaraz (14) i Cámara (23)
4 DAVANTERS:
Longo (12), Sandaza (21), Cristian Herrera (16) i Felipe (19)

CARLES MAS

Conservarà el 7, tot i que no acaba de fer net de la lesió i no ho tindrà gens fàcil jugar
Ja no estava donat d'alta en la LFP, però un cop recuperat de la lesió anirà cedit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)