2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Esperonats per la urgència

2a divisió B. Els equips catalans que més han aprofitat el mercat d'hivern fins ara són els dos més mal classificats. Els de la part alta, en canvi, el deixen madurar a la recerca d'oportunitats

El mercat d'hivern ha estat molt ben rebut per bona part dels equips de segona B, sobretot els de la part baixa. Fa disset dies que es va obrir el termini per incorporar jugadors i les xifres són simptomàtiques de com han anat les coses als conjunts catalans. Així, els dos que més futbolistes han incorporat fins ara són els que estan més mal classificats: el Gavà i l'Hospitalet. Tots dos, a més a més, encara tenen deures pendents.

A l'equip riberenc, que ahir va presentar el porter Dani Mallo i el davanter Edipo, encara està per arribar un mig centre organitzador i un futbolista de banda, mentre que el tècnic del Gavà vol un mitjapunta i un davanter. La situació que es viu al club blaugrana, en tot cas, continua sent enrevessada. El club té tancada la incorporació de quatre jugadors, però per tramitar les altes ara fa falta que arribi l'anul·lació de la denúncia per impagaments que havien presentat John Neeskens –al qual es farà fitxa– i Niko Kata, un tràmit que tots dos van fer ahir.

Després del Gavà i l'Hospitalet, els dos equips que més han fitxat són el Sabadell i el Llagostera, que han fet dues incorporacions. A l'equip arlequinat, però, s'esperen més fitxatges, sobretot al centre del camp, ja que Juanjo ha marxat al Japó i Yeray té molts números de ser baixa. Al Llagostera, en canvi, difícilment s'incorporarà algú més, i, si ho fa, serà amb fitxa de sub-23. L'Espanyol B i el Prat tampoc tenen previst fer més fitxatges, tot i que els potablava podrien apuntalar l'equip sempre que no suposi una gran despesa econòmica.

A diferents marxes

El Lleida i el Cornellà també han fet un fitxatge cadascun fins ara. Els verds, de fet, el van tancar ahir. Es tracta del lateral de l'Alcoià Jorge Devesa (28 anys). Ara el club continua pendent del mercat per buscar un relleu a Uche. També vol apuntalar la línia ofensiva. El Lleida, per la seva banda, vol com a mínim un central –ha demanat la cessió de Carles Mas al Girona– i un mig centre defensiu.

Els únics dos equips que no han mogut fitxa fins ara, amb tot, són els dos més ben classificats: el Barça B, que ja té el juvenil quan vol apuntalar alguna posició, i el Badalona, que no vol precipitar-se i no tirarà la casa per la finestra. La prioritat del tècnic escapulat és reforçar el centre del camp.

BARÇA B (1r)
Sense moviments des que es va obrir el mercat d'hivern.
BADALONA (3r)
Sense moviments.
CORNELLÀ (7è)
FITXATGE (1)
Devesa (defensa, Alcoià)
BAIXES (1)
Uche (defensa, Atl. Balears)
SABADELL (10è)
ALTES (2)
Peláez (mig, Marbella)
Borjas (davanter, Múrcia)
BAIXES (5)
Franquesa (defensa, Gavà)
Juanjo Ciércoles (mig, Tokyo)
Gabi López (mig, Gavà)
Ayrton (mig, Numància B)
Ian (davanter, Linares)
LLEIDA (11è)
ALTES (1)
Nierga (davanter, Granada B)
LLAGOSTERA (13è)
ALTES (2)
J. Chica (defensa, sense equip)
Gavilán (davanter, Eldenc)
BAIXES (3)
Setti (migcampista)
Cano (davanter, Oviedo B)
Shafa (davanter)
ESPANYOL B (14è)
ALTES (1)
Aitor (defesa, sense equip)
PRAT (15è)
ALTES (1)
Christian Villalba (defensa, Morell)
BAIXES (1)
Alfonso (defensa, cedit a l'Hermes)
César Rodríguez (defensa, Eldenc)
GAVÀ (16è)
ALTES (5)
Franquesa (defensa, Sabadell)
Guille (defensa, Tecnofutbol)
John Neeskens (def., sense fitxa)
Gabi López (mig, Sabadell)
Z. Hadji (davanter, sense equip)
BAIXES
Mario Roque (dav. Cerdanyola)
L'HOSPITALET (17è)
ALTES (4)
Dani Mallo (porter, Atl. Calcuta)
Marc Castells (mig, sense equip)
Fabiani (davanter, HK Sapling)
Edipo (davanter, San José)
BAIXES (5)
Víctor Ibáñez (porter, Gifu),
Zamora (defensa, Extremadura),
Abu (mig),
Inés (mig, cedit al Castelldefels) i
Walter (mig, Extremadura)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)