2a divisió FEF

Vivi, adaptat al sistema

2a divisió B. El migcampista del Llagostera és un dels futbolistes que més ha excel·lit amb el canvi de dibuix tàctic aplicat per Oriol Alsina, l'actual 4-3-3

Quan van mal dades, el millor que poden fer els entrenadors i els seus homes de confiança és buscar solucions per intentar posar fi a la mala dinàmica. Després de vuit jornades sense conèixer la victòria, igualant la seva pitjor ratxa a segona B, el Llagostera va optar per canviar l'habitual dibuix tàctic format per un 4-4-2 al 4-3-3. Contra l'Ebre, els llagosterencs van vèncer 3-0 i diversos jugadors van mostrar un nivell més elevat, el millor exemple que el nou sistema havia estat un encert. Al camp del Saguntí, el tècnic, Oriol Alsina, va repetir l'esquema tàctic i l'equip va tornar a oferir unes bones prestacions, avançant-se en el marcador i aconseguint un valuós punt (1-1): “Personalment em beneficia el sistema. Em sento molt més còmode jugant de pivot defensiu per davant de la defensa, i és que ja ho feia estant amb el Girona. No em sento pas incòmode amb el doble pivot, ja que hi he jugat amb altres equips, però amb aquest dibuix tenim més gent al mig, estem més junts i ens associem millor”, comenta un dels jugadors que darrerament han fet un pas endavant, sobretot amb el nou sistema de joc: “Al mig hi ha jugadors amb molta qualitat amb Nando Quesada i Colorado. Ens associem més i millor, i estem ben distribuïts al camp. Ens hi sentim molt bé els tres i l'equip en general també, ho hem notat”, sentencia el de Bescanó.

Un calendari molt dur

El Llagostera rep el dissabte que ve l'Hèrcules, visita la setmana següent el Vila-real B (cinquè) i torna a jugar al Palamós-Costa Brava contra l'Alcoià (segon). El calendari fa pujada per als llagosterencs, que hauran de sumar el màxim de punts possibles per escenificar la millora de les sensacions i, sobretot, evitar tornar a caure en la posicions més baixes de la classificació –els gironins es troben actualment en la tretzena posició amb tres punts de marge respecte al descens–: “Ara ve un tram del calendari que és molt complicat. Ens venen rivals que estan a dalt i que s'hi juguen tots molt, però és el que hi ha. En aquesta lliga és igual que et vingui a visitar l'Hèrcules, l'Ebre o el Saguntí. Si estàs a bon nivell pots guanyar a qualsevol, i si no ho estàs, pots perdre contra qualsevol. Cada partit és un món i l'has d'anar a competir el màxim de bé”, diu Albert Vivancos Vivi, que després de perdre's dotze jornades per una lesió al turmell ha jugat set dels darrers vuit partits complets: “En l'aspecte d'acumular minuts, que és el que volia, estic content, però no tant pel rendiment personal. Encara puc donar més i treballo per fer-ho”, conclou Vivi, un exponent a l'alça.

EL PROTAGONISTA

Em sento molt més còmode jugant de pivot defensiu per davant de la defensa. Amb aquest dibuix, els del mig ens associem millor
Estem més ben distribuïts al camp. Ens hi sentim molt bé, tots tres, i l'equip en general també
Albert Vivancos ‘Vivi'
migcampista del llagostera

El bescanoní, amb passat a l'Hèrcules

El Llagostera rebrà el dissabte, a les 17.00 h, l'Hèrcules, l'actual tercer classificat. El conjunt alacantí és un dels candidats, any rere any, a l'ascens a segona A, una categoria que va perdre el curs 2013/14. Vivi coneix la mar de bé el proper rival de l'equip llagosterenc, i és que fa just un any militava a les seves files: “L'Hèrcules és un dels rivals més forts de la categoria. Ells s'hi juguen molt, però nosaltres estem amb confiança, ja que en els darrers partits les sensacions han estat bones. Podem guanyar, hem de competir al màxim i aprofitar les ocasions de gol”, explica el bescanoní, que no va tenir tota la sort desitjada amb els d'Alacant per culpa de les lesions. De fet, Vivi va jugar les últimes quatre jornades de lliga (226 minuts i un gol) i els sis partits de play-off d'ascens a segona A (479 minuts), en què l'Hèrcules va perdre la tercera i decisiva eliminatòria contra el Cadis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)