3a divisió FEF

Brugui manté la Pobla en plena ratxa de triomfs

3a divisió. El filial del Nàstic guanya per tercera setmana consecutiva gràcies a l'aportació de l'atacant, autor d'un doblet

pobla maf. 2 la jonquera 1

POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Roger Figueras, Ruxi, Ivan de Nova (Aruro, 70'), Vadillo, Dani Ojeda, Rayco, Iván Vidal (Riky, 85'), Jesús (Adrián, 80') i Brugui.LA JONQUERA:Toni Montero, Bena (Isma, 59'), Pau (Marc Vilà, 46'), Murga Boran Minic, Pujol, Zou, Brice, Juanpi (Mamau, 73'), Aleix i Oscar.GOLS:1-0 (29') Roger Brugué. 2-0 (61') Roger Brugué. 2-1 (73') Aleix Feixas, de penal.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Bonet, Figueras, De Nova, Rayco i Nogueira; i als visitants Juanpi, Pujol, Montero, Marc Vilà i Brice.T.V.:cap.

La Pobla continua a l'alça gràcies a una victòria molt treballada contra la Jonquera. El filial del Nàstic va aconseguir el tercer triomf seguit gràcies al doblet de Brugui.

Des d'un inici, la Pobla de Mafumet va portar el control del joc i després d'una ocasió d'Iván Vidal i una altra de Pol, Brugui va fer la primera diana en una centrada de De Nova rematada amb el cap pel golejador. Brugui va segellar el triomf en un contraatac, ja en el segon temps, a passada d'Ojeda. Tot i que la Jonquera va reaccionar mínimament amb el gol de penal de Feixas, els de Posse van amarrar els punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)