3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Encara hi són a temps

3a divisió. La Pobla de Mafumet, que encadena tres victòries i sis partits sense perdre, s'ha acostat a la zona de promoció d'ascens després d'un inici de curs irregular

En un tancar i obrir d'ulls, la Pobla de Mafumet, que s'havia passat tota la primera volta vagant en zona de ningú, ha tret el cap per la part alta de la taula. Encara són sis els punts que el separen del quart, però a la Pobla ja somien amb la possibilitat de colar-se en la lluita per la promoció.

“L'objectiu és formar jugadors, però un cop tanquem la salvació ens faria il·lusió lluitar per entrar al play-off d'ascens perquè jugar-lo seria una gran experiència per als nois”, explica el tècnic, Martín Posse, que és la tercera temporada que és al capdavant del filial grana. A Posse, però, aquesta millora no li ha vingut de nou: “Des de finals de novembre l'equip s'està mostrant més regular. Els jugadors cada vegada estan treballant millor i entenent la nostra manera de jugar”, diu l'argentí, que va veure com, després de baixar de segona B, va haver de fer una plantilla nova. “És un equip molt jove i sempre costa adaptar-se al nostre estil de joc; és un procés i a l'inici es cometen errors que sovint hem pagat cars”, exposa.

Més sòlids

“D'ocasions sempre n'hem creat perquè tenim qualitat, però la gran diferència amb l'inici de curs és la solidesa defensiva”, destaca Martín Posse, que té clar que aquesta és la línia a seguir. Ara, després de tres victòries seguides i només una ensopegada en els darrers dos mesos i mig, l'equip ha trobat la regularitat que demanava el tècnic: “Lluitar per quedar entre els quatre primers és un repte.” De moment, hi han arribat a temps, ara caldrà demostrar si en són capaços.

LES FRASES

Jugar la promoció d'ascens seria una gran experiència per als nois, però mai ha estat una obligació
Martín Posse
entrenador de la pobla
D'ocasions sempre n'hem creat perquè tenim qualitat a dalt, però la gran diferència amb l'inici de curs és la solidesa defensiva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)