2a divisió FEF

Un clatellot que fa mal

Encallats a la cua. El Gavà s'avança al camp del Mallorca B, però veu com el rival capgira el resultat en un duel molt igualat

mallorca b 2 gavà 1

MALLORCA B:Parera, Sastre, Pol, Raúl González, Antoine, One (Borja, 65'), Cortés, Serrano, Cedric (Alberto, 74'), Cano (Sarmiento, 76') i Ángel Sánchez.GAVÀ:Craviotto, Joel, Jordi César, Mario Gómez, Franquesa, Reche, Kyeremeh, Pla, Niko Kata (Sascha, 64'), Boris i David Jiménez (Gabri López, 76').GOLS:0-1 (48') Boris. 1-1 (67') Antoine. 2-1 (90') Ángel Sánchez.ÀRBITRE:Alemán Pérez.T.G.:als locals Pol, Cano, Sastre i Alberto; i als visitants Niko Kata i Reche.COMENTARI:El Gavà va encadenar ahir la tercera derrota, ja fa set jornades que no guanya i s'ha encallat a sota. Més enllà del resultat, el que va doldre va ser la manera com es va produir, ja que el conjunt del Baix Llobregat es va avançar en l'inici del segon temps i va veure com el Mallorca B capgirava el resultat en l'últim sospir. Després d'un primer temps equilibrat i sense gairebé ocasions, en què el principal protagonista va ser el vent, el Gavà va començar la segona part de la millor manera, ja que en el minut 48 Boris va obrir la llauna amb una bona rematada de cap. Els blaugrana van tenir després dues bones ocasions per sentenciar, però ningú no va caçar dues pilotes mortes i això va tenir un preu molt alt. En el 67, Antoine va aprofitar una assistència de Cano per empatar i, abans del final, la remuntada es va certificar amb un gol d'Ángel Sánchez.