futbol

3a divisió

Igualtat màxima

Sense gols. El Peralada i la Pobla de Mafumet empaten (0-0) en un partit equilibrat i amb ocasions a les dues àrees. Els locals van millorar en la represa

peralada 0 la pobla maf. 0

PERALADA:Gianni, Chele, Nacho, Vallho,Pablo Carbonell, Serrano (Jorge Marta, 85'), Víctor Alonso (Cesc Clotet, 68'), Djak Traoré, Carbó, Javi Sánchez (Boniquet, 46') i Coro.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Arturo, De Nova, Dani, Vadillo (Javier, 64'), Rodri, Jesús (Adrián, 92'), Ivan (Gabri Vidal, 85'), Gil i Brugui.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:al local Boniquet; i al visitant De Nova.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Peralada va trencar la ratxa negativa de tres derrotes i va sumar un punt contra la Pobla Mafumet en un partit equilibrat i amb ocasions de gol a les dues àrees. El resultat va ser just, ja que els dos equips van buscar la porteria rival, tot i que sense sort.

El Peralada va sortir amb la intenció de portar la iniciativa, però va topar amb una Pobla de Mafumet amb molt ordre. Els visitants, molt sòlids al darrere, es van defensar amb fermesa i en els primers minuts van buscar els contracops. De fet, la primera ocasió va ser per als tarragonins amb un cop de cap d'Arturo en una falta lateral que Gianni va aturar sense problemes.

Coro, referència ofensiva, no va entrar gaire en joc durant els primers 45 minuts, i això ho va notar el seu equip. De fet, el Peralada no va generar perill en tot el primer temps i només va inquietar en una acció de Serrano que, després d'aprofitar una cessió defectuosa, no va acabar en res positiu (29'). En l'últim quart d'hora la Pobla va fer un pas endavant. Els visitants van tenir el gol a prop en un xut de Dani que la defensa va desviar (35') i en una passada interior a Ivan que es va estavellar al lateral de la xarxa (43').

Millora ofensiva

L'entrada al camp de Boniquet va canviar la cara del Peralada, que va tenir més presència en atac. L'interior va ser un dels protagonistes i va reclamar un penal que va semblar molt clar després d'una bona acció per la banda dreta (52'). Els alt-empordanesos van dominar el primer quart d'hora i van inquietar amb dues rematades de cap de Vallho (54') i de Traoré (57').

La Pobla de Mafumet va trigar a reaccionar, però quan ho va fer va posar a prova Gianni, que va intervenir per aturar dues bones accions de Pol (60') i de Rodri (61'). Sense un dominador clar, el partit va entrar en una fase molt oberta amb els dos equips buscant el gol. El Peralada va estar a punt de trobar-lo en un córner directe de Víctor Alonso que va refusar Perales. Pablo Carbonell va estar a punt d'aprofitar el rebuig, però la defensa va salvar la rematada sobre la línia (65'). D'altra banda Gianni també va haver d'evitar el gol en un xut de Rodri (72') i en un cop de cap de De Nova (76'). Els locals ho van intentar fins al final i en la darrera acció Coro va estar a punt de trobar Boniquet amb una centrada a l'àrea, però aquest no hi va arribar per ben poc.

Per mi, ara mateix la Pobla és el millor equip de la categoria. Costa veure un partit amb aquest ritme i hem hagut de córrer molt tot el partit
Estem passant una ratxa negativa que passen tots els equips. Avui, però, hem pogut sumar
Arnau Sala
entrenador del peralada

Keita debuta amb el Saguntí fent un doblet

Ahir el Peralada va trobar a faltar una referència ofensiva després de la lesió de Draman, l'encara massa recent arribada de Forgas i la marxa de Keita. Precisament l'exdavanter del Peralada va tenir un gran debut ahir amb l'Atlètic Saguntí contra l'Eldenc. Keita va entrar en el 69' amb un 3-2 favorable i va arrodonir la golejada (5-2) amb un doblet de gols (71' i 86').