2a divisió FEF

El Gavà, oportú, torna a superar el Cornellà

Victòria clara. El conjunt blaugrana venç el Cornellà, rival amb qui va debutar Mena (0-4 en la primera volta), i iguala la lluita per la salvació

GAVÀ 3 CORNELLÀ 1

GAVÀ:Craviotto; Joel, Carles Mas, Mario, Enric, Nico, Camps (David Jiménez, 55'), Pla, Sascha (Gabi López, 78'), Boris i Álex (Jordi César, 71').CORNELLÀ:Marcos, Devesa, Pere, Lucas, Aimar, David Garcia (Ahmed, 78'), Puerto (Borja, 46'), Pep Caballé, Abraham (Gómez, 78') Enric i Marc Caballé.GOLS:1-0 (1') Boris. 1-1 (40') Abraham. 2-1 (54') David Garcia, en pròpia porta. 3-1 (62') Carles Mas.ÀRBITRE:Sureda Cuenca.T.G.:al local Nico; als visitants David Garcia, Marc Caballé, Abraham i Enric Gallego.T.V.:al visitant Aimar (43'), per doble amonestació.PÚBLIC:uns 300 espectadors a la Bòbila.

El Gavà va aconseguir una victòria balsàmica per continuar creient en la permanència. El conjunt d'Óscar Mena té la mida presa al Cornellà, a qui ahir va derrotar clarament i a qui en la primera volta també va vèncer (0-4), en el debut d'Óscar Mena al capdavant de l'equip.

Els blaugrana van sortir concentrats i als trenta segons ja s'havien avançat. Una pujada ràpida de Camps per la banda esquerra la va rematar Boris Garrós des de dins de l'àrea. Els blaugrana van continuar collant el rival i van tenir tres oportunitats de mèrit però ni Pla, ni Kyeremeh ni Héctor van estar encertats davant la porteria de l'exgavanenc Marcos. A poc a poc, el Cornellà es va estirar i va trobar la seva referència, Enric, que va disposar de la primera ocasió visitant però va trobar un segur Craviotto. El porter lleidatà, però, no va poder fer res en un xut d'Abraham que va suposar l'empat quan els verds ja havien conquerit el mig del camp. Abans del descans, però, es va produir l'acció clau de l'enfrontament: l'expulsió del central Aimar va obligar els de Jordi Roger a remar contra corrent tota la segona part.

I és que en el segon temps, els de Mena van llançar-se a l'atac i aviat van obtenir la recompensa en un xut de Joel que va rebotar a les cames de David Garcia i va acabar en gol. Poc després, el central Carles Mas va ser oportunista dins de l'àrea i va etzibar el gol de la sentència. El Cornellà va acabar tocat i ja no va tenir resposta ni reacció.

ELS VESTIDORS

Sabem que tenim carències però som exigents. Ha estat una recompensa a la nostra feina
José Quereda ‘Pirri'
segon entrenador del gavà
L'expulsió ha condicionat el partit. S'ha produït en el moment en què millor estàvem
Jordi Roger
entrenador del cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)