Torna l'agonia a l'Europa

En l'afegit. Romo (92') va culminar una jugada ràpida del Santfeliuenc

europa 0 santfeliuenc 1

EUROPA:Fer, Joel, Cano, Alberto, Canelada, Dani Márquez (Fran Bea, 71'), Gueri (Campoy, 62'), Varona, Reverter, Civil i Dani Pujol.SANTFELIUENC:Toni, Víctor (Ion, 45'), Èric Ruiz, Ortiz, Alberto, Olmo, Maldo (Charly Ruiz, 68'), Jaime, Zárate (Ferri, 75'), Romo i Eric Pacheco.GOL:0-1 (92') Romo.ÀRBITRE:Jarit MesaT.G.:Al locals Joel, Cano i Civil; al visitant AlbertoPÚBLIC:Uns 600 espectadors al Nou Sardenya.

Un gol de Romo en el temps afegit va deixar amb un pam de nas l'Europa, que torna a centrar els seus esforços en la part baixa de la classificació.

L'acció més clara dels escapulats va arribar en el minut 23 amb un xut de Varona des de la frontal que va marxar fregant el travesser. A partir de la primera mitja hora, els del Baix Llobregat van fer una petita passa endavant i Zárate va tenir el 0-1 a les botes. En l'afegit del primer temps, Civil va aconseguir colpejar la pilota a boca de canó, però Toni va volar per salvar el gol.

En la segona meitat, els graciencs van intensificar el domini. L'ocasió més propera al gol va arribar en el minut 80, però Toni va tornar a intervenir en una rematada de Pujol. En el minut 92 el col·legiat va assenyalar contra els escapulats un fora de banda en territori visitant que semblava favorable als de Gràcia i, amb l'Europa més pendent de queixar-se, el Santfe va aprofitar la situació per iniciar una jugada ràpida que va acabar als peus de Romo i va significar el 0-1 definitiu.