2a divisió FEF

Respirar i no ofegar-se

2a divisió. El Gavà espera refer-se de la clatellada contra el Barça B i escapar de la zona de descens contra un Sabadell que té l'objectiu de no complicar-se la vida d'aquí a final de curs

Després del correctiu rebut al Miniestadi, on l'experiment de jugar amb tres centrals i dos carrilers va sortir molt malament i el Gavà va caure golejat (4-0), el conjunt blaugrana afronta avui la visita del Sabadell (17 h) amb la consigna clara de recuperar la identitat mostrada anteriorment per sortir de la zona de descens. El quadre que entrena Óscar Mena és conscient que si obté els tres punts abandonarà aquestes posicions tan delicades i, de retruc, complicarà la vida al Sabadell, fent que hi hagi més equips al ball de bastons que serà la lluita per eludir el descens d'aquí al final de la temporada. La fita dels arlequinats, doncs, és precisament evitar complicacions. Els vallesans encara no han perdut cap partit amb Guillermo Romo a la banqueta, però encadenen un parell d'empats a zero i volen reactivar-se amb un resultat positiu. El tècnic, això sí, no podrà disposar de Borjas, de manera que una part de la responsabilitat ofensiva recaurà en Carreño.

Martínez, recuperat

Aquesta tarda també juga el Barça B, que rep l'Atlètic Llevant (18 h) amb la bona notícia de la recuperació del central Martínez, lesionat des del desembre. Gerard, que també recupera el sancionat Fali, adverteix que tot i la situació del rival en la classificació, aconseguir la victòria i afermar el lideratge no serà fàcil: “El Llevant és un equip molt bo defensivament i és qui ha rebut menys gols, així que el repte és obrir la llauna com més aviat millor per obligar-lo a generar més espais.”

GAVÀ
Alineació:
Craviotto, Joel, Carles Mas, Mario Gómez, Franquesa, Héctor Camps, Alex Pla, Reche, Kyeremeh, Boris i Sasha
Baixes:
cap
SABADELL
Alineació:
Jokin, Pastells, Pol Moreno, Lucas Viale, Manu Torres, Txomin, Juanjo, Clausí, Gai Assulin, Peláez i Carreño
Baixes:
Borjas (lesionat)
BARÇA B
Alineació:
Suárez, Palencia, Borja, Fali, Moi Delgado, Sarsanedas, Gumbau, Aleñá, Perea, Dani Romera i Marc Cardona
Baixes:
Mujica, Abeledo, Tarín i Alberto Varo (lesionats)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)