3a divisió FEF

Reforços que funcionen

3a divisió. El Castelldefels es manté ben viu en la lluita per la permanència, gràcies en bona part a l'aportació dels davanters Jordi Cano i Sergi Moreno, que van arribar a l'hivern

El Castelldefels la va encertar de ple amb els fitxatges a l'hivern. El conjunt groc està lluitant per la permanència –ara mateix és fora de la zona de descens, empatat amb dos dels tres equips en vermell– i ho està fent, en part, gràcies a l'aportació de dos dels fitxatges que van arribar al novembre i al gener: Jordi Cano i Sergi Moreno. Entre els dos atacants han sumat set dels tretze gols que ha anotat l'equip des de la seva arribada.

Cano i Moreno han aterrat de la millor manera a Castelldefels. Tots dos són fixos en l'equip de Carrillo des del primer dia. “A Cano ja el coneixíem i el vam voler fitxar al juny, però al final ell va optar per anar a l'Europa. Quan es va presentar l'oportunitat, no vam dubtar”, diu el tècnic, Miki Carrillo. “Sergi Moreno, en canvi, va ser una molt bona oportunitat de reforçar la nostra davantera, amb un jugador que ens quedava a prop perquè és a Vilanova”, admet. Carrillo reconeix la solidesa que els han donat aquests dos jugadors. “Aporten molt dinamisme en atac”, hi afegeix.

En bon estat de forma

Respecte al mercat d'estiu, el Castelldefels ha canviat del tot els seus atacants ja que Jairo, Contreras, Adri Alonso i Cervantes van marxar. “Els moviments que vam fer a l'estiu eren lògics perquè Jairo el curs anterior havia fet molts gols i tant Contreras com Adri Alonso havien fet grans temporades a primera catalana. A més, Cervantes és un davanter molt experimentat”, diu Carrillo, que hi afegeix que, tot i el bon estat de forma dels nouvinguts, el seu èxit serà el de l'equip: “Ja veurem el 14 de maig si ens han sortit bé els reforços perquè el gran objectiu és la permanència”, defensa.

Diumenge passat, gràcies a dos gols de Sergi Moreno, el Castelldefels va guanyar un partit contra un rival directe, la Jonquera, va trencar una ratxa de tres derrotes seguides i va sortir de la zona vermella. “Però les derrotes anteriors van ser una mica enganyoses perquè crec que des del partit contra el Santfeliuenc (jornada 26) l'equip està en una bona línia de joc”, reconeix Carrillo, que diu que, tret del partit contra el Sabadell B –“allà vam ser inferiors en el segon temps”, admet–, la resta, contra l'Europa i el Vilassar, es van decidir per petits detalls.

LES REACCIONS

Aporten molt dinamisme però ja veurem el 14 de maig si ens han sortit bé els reforços perquè el gran objectiu és la permanència
Des del partit contra el Santfeliuenc (jornada 26), l'equip està en una bona línia de joc
Miki Carrillo
entrenador del castelldefels
Jordi Cano
13 partits
Ha disputat 1.092 dels 1.530 minuts des que va arribar, amb quatre gols.
Sergi Moreno
10 partits
Ha disputat 897 dels 900 minuts des que va arribar, amb tres gols.
Joan Inés
8 partits
Ha disputat 496 dels 900 minuts des que va arribar.
Carlos Garcia
7 partits
Ha disputat 456 dels 1.350 minuts des que va arribar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)