El Sant Andreu no perdona al camp del Santfeliuenc

Triomf clar. Dos gols de Toro i un de David López van materialitzar la superioritat visitant

santfeliuenc 0 sant andreu 3

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Romo, 47'), Jaime Fuentes (Alan Benedicto, 74'), Eric Zárate (Patxi, 27'), Charly Ruiz i Éric Pacheco.SANT ANDREU:Segovia, Llamas (Aleix Dalmau, 70'), David López, Carroza (Juanma, 16'), Noguera, Jorge, Robert Simón, Arjona, Sekou, David Toro i Juanan (Jordi Méndez, 44').GOLS:0-1 (30') David Toro. 0-2 (50') David López. 0-3 (57') David Toro.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.A.:Éric Ruiz, Dani Ortiz, Maldonado i Charly Ruiz; Sekou, David López i Jorge.COMENTARI:El Sant Andreu no va desaprofitar la visita a les Grases i es va imposar per un còmode 0-3 a un Santfeliuenc que va perdent gas i comença a mirar amb preocupació els descensos catalans de segona B. Dos gols de l'exsantfeliuenc David Toro i un de David López van executar els locals i apropen els andreuencs a la promoció. En el minut 30, una passada de David López va permetre Toro superar la defensa local i batre Casamayor. El local Patxi va topar amb el pal poc després. El Sant Andreu va anar per feina a la segona part. En el minut 50, David López, amb un bon llançament de falta, va superar la tanca local per fer el segon. Amb el Santfeliuenc enfonsat, Robert Simón va iniciar una jugada al centre del camp i sense gaire oposició va xutar a porteria. El rebot defensiu posterior el va aprofitar Toro per signar el doblet.