3a divisió FEF

El Santfeliuenc respira

3a divisió. L'equip d'Andrés González, que encara depèn dels compensats, fa una passa endavant després de guanyar el Palamós

santfeliuenc 1 palamós 0

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Víctor Márquez, Alberto, Joserra, Dani Ortiz, Tena, Romo (Olmo, 78'), Jaime Fuentes, Patxi (Maldonado, 71'), Charly Ruiz (Eric Zárate, 66') i Éric Pacheco.PALAMÓS:Manzano, Sergio (Collell, 69'), Cano, Akrong, Subi, Guillem Cornellà, Marc Serramitja (Ayala, 69'), Agi, Marc Bonaventura, Álex Cano (Barrera, 58') i Gerard Herrera.GOL:1-0 (60') Romo.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Joserra, Tena, Charly Ruiz i Éric Pacheco; i al visitant Barrera.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a les Grases.

El Santfeliuenc va fer ahir una passa endavant gairebé definitiva per evitar el descens directe. El conjunt d'Andrés González, que encara haurà de lluitar per lligar la salvació pels compensats, va guanyar ahir a casa i respira en la classificació. Un gol en el minut 60 de David Romo va servir perquè els blanc-i-blaus s'alliberessin d'una tensió que s'ha fet massa present en el tram final de la competició. El Palamós va complir i va exhibir un bon futbol; tanmateix, la necessitat dels locals es va acabar imposant.

El Santfeliuenc va ser el clar dominador des de l'inici. Però no va ser fins al segon temps que es va avançar mitjançant una cavalcada d'Éric Pacheco que va culminar Romo amb una rematada inapel·lable que posava fi a una sequera de 422 minuts sense veure la xarxa. El gol va donar tranquil·litat als locals i el Palamós no va tenir l'empat fins al temps d'afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)