3a divisió FEF

El Santfe tanca la salvació amb un triomf per la mínima

3a divisió. El gol d'Èric Pacheco dona la tranquil·litat als del Baix Llobregat

Tot i que el tècnic Andrés González no les té totes –encara hi ha una remota possibilitat–, el Santfeliuenc va assegurar-se ahir la permanència a la categoria. L'equip del Baix Llobregat no va jugar un partit brillant però va donar un punt més d'intensitat que el Sabadell B, que ja no s'hi jugava res, i es va endur els tres punts. La diana de Pacheco, un golàs al primer toc després d'una centrada de Víctor, va significar el triomf dels visitants. Per part arlequinada, cal destacar el debut d'Adrián García, fill del futur propietari del club, José García Coe, amb el filial.

sabadell b 0 santfeliuenc 1

SABADELL B:Embela; Garzón (Rubén, 63'), Gonzalo, Éric Pujol, Sergio González (Adri García, 63'); Lledó, Mendoza; Aliaga, Óscar (Casals, 46'), Ñito; i José González.SANTFELIUENC:Toni Casamayor; Víctor, Ortiz, Joserra, Alberto; Olmo, Tena; Maldonado, Charly Ruiz (Fuentes, 85'), Éric Pacheco (Alan, 69'); i Zárate (Patxi, 73').GOLS:0-1 (58') Éric Pacheco.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:als locals Sergio González i Casals; als visitants Alberto Esteban, Pacheco, Márquez i Tena.PÚBLIC:Un centenar d'espectadors a Olímpia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)