3a divisió FEF

2a divisió B

Gavà

Ells sí que van fer la feina

La plantilla i el cos tècnic del Gavà es mostren decebuts després de saber que l’equip baixarà pels impagaments

“És un orgull haver salvat la categoria al camp amb totes les coses que ens han passat”, diu Craviotto

Tot i les mil i una dificultats i els impagaments, el Gavà va acabar la temporada en una meritòria desena posició. Una proesa que, al final, no ha servit per a res perquè, per culpa dels impagaments, el conjunt blaugrana ha acabat baixant a tercera divisió. “Tenim molt clar que nosaltres no hem baixat; tota la responsabilitat cau sobre la directiva, que no ha sabut o no ha volgut fer la seva feina”, així de contundent es mostra Boris Garrós, un dels grans protagonistes de la gesta amb els seus 25 gols. “La sensació és que hem lluitat molt i que ho hem fet tot, però per gent que no ha estat a l’altura tot se n’ha anat en orris”, afegeix el porter Carlos Craviotto, una altra de les peces importants de l’equip que va aconseguir la permanència.

El desastre final, però, no pot sorprendre ningú vist com ha anat l’any als despatxos. “Ja ens ho esperàvem”, confessa Garrós. Els impagaments ja des dels primers mesos i l’abandonament de l’equip a la seva sort feien presagiar el pitjor, però l’orgull i la feina de l’equip van ser suficients per salvar la categoria. “Després de tot el que hem viscut, de com anàvem als partits moltes vegades sense gairebé suplents, havent-nos de pagar els dinars, amb alguns desplaçaments que no sabíem fins a última hora si podríem fer... és un orgull haver salvat la categoria”, reflexiona el ja exporter blaugrana. “Per nosaltres queda reconegut que vam aconseguir la salvació, però és una pena, també pels jugadors que van aconseguir l’ascens l’any passat”, afegeix.

“Maniega, igual que la seva directiva, és com un fantasma. Voltava per l’estadi els dies d’entrenament, però ningú el veia ni parlava amb ell”, explica el golejador Boris Garrós, que diu que mai van confiar que el president trobés una solució. Per això ja van posar la denúncia per impagaments el mes de desembre i no van dubtar a tornar-ho a fer. Una denúncia que, al final, ha acabat amb el descens de l’equip a tercera.

Tot i els problemes, les mentides i els impagaments, però, la sensació dels tres protagonistes preguntats per aquest diari és que el curs ha valgut la pena. “Són coses que no tenen res a veure. Els problemes econòmics i institucionals van a part, nosaltres sobre el camp hem fet molt bona feina”, diu el golejador, mentre que el seu company a la porteria parla d’“orgull”. “En un futur ens podrem mirar a la cara entre els companys”, explica. “Per aquest grup i pel cos tècnic ha valgut la pena tota la feinada i el patiment”, conclou l’entrenador Óscar Mena, que afegeix: “Sap greu també per tots aquells equips que han baixat tot i pagar al dia als seus jugadors. És injust.”

A última hora

In extremis i a correcuita, en una exemplificació de com s’han fet les coses al llarg de tota la temporada a l’entitat del Baix Llobregat, la directiva del Gavà va intentar a última hora que els jugadors retiressin la denúncia per evitar així el descens de categoria. “Un jugador de l’equip va rebre una trucada quinze minuts abans de l’hora límit per pagar-nos [divendres a les 12 del migdia], però evidentment, encara que haguéssim volgut retirar la denúncia, ja no hi érem a temps”, explica Craviotto, que encara no se sap avenir del trist desenllaç d’aquesta història. “La confiança és una cosa que es guanya amb el temps i ells no han fet res per aconseguir-ho”, conclou el porter.

50.000 euros
“El deute era assumible pel club”, opina Carlos Craviotto sobre els poc més de 50.000 euros corresponents als dos últims mesos i les primes que el club devia a la plantilla.“El temps m’ha acabat donant la raó”, explica l’entrenador Óscar Mena, que acusa el president de mentider.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)