2a divisió FEF

El Gavà paga però la FEF diu que no hi és a temps

2a divisió B. El president Maniega va ingressa els 50.000 euros a l’AFE ahir al matí però, hores després, la federació va fer oficial el seu descens

Si el Gavà s’esperava un bri d’esperança per salvar la categoria, algun gir de guió d’última hora, aquesta s’està apagant. La federació de futbol va enviar ahir la tan esperada circular i va confirmar el descens del conjunt del Baix Llobregat a tercera divisió per impagaments als jugadors. I això que ahir al matí el president Maniega va fer l’ingrés dels 50.000 euros pels quals ha estat condemnat el club a baixar. Aquests diners, però, han arribat tres dies tard. I la federació no ho perdona.

L’entitat, però, encara no ha perdut del tot l’esperança perquè confia a rebre una resposta positiva a la petició que va fer divendres passat d’obtenir una moratòria de quatre dies. I és que la FEF, a banda de fer pública la circular, no ha respost directament a l’entitat.

Aquest és l’únic clau al qual s’aferra Maniega, que va enviar una notificació en què deia que la transferència estava feta des de l’Uruguai i que només els filtres de les transaccions internacionals han fet endarrerir aquest pagament. A més, segons defensa el club, els 50.000 euros es van abonar ahir al matí. La comissió mixta de la federació i l’AFE –l’encarregada de gestionar aquesta qüestió– donen per tancada la decisió ja que, fins i tot, han posat preu i terminis a les places vacants (la del Boiro i la del Gavà).

Mirant cap al futur

El Gavà, doncs, ja té un ull posat en la tercera divisió i, segons va confirmar ahir el mateix Maniega, té prou clar que el seu entrenador serà Joan Mármol. El president i la junta directiva, que confiaven en l’entrenador tant a segona B com a tercera divisió, van posar a les mans del tècnic la decisió de dirigir l’equip la temporada vinent, sigui quina sigui la categoria.

El cos tècnic ja tenia encarada una part de la plantilla per a segona divisió B però l’hauran de reformular quan falta una setmana per començar els entrenaments.

La Peña Deportiva, el dinovè equip del grup tercer

A falta de conèixer l’equip que substituirà el Gavà, la FEF va desvelar un dels grans misteris de les últimes setmanes: la Peña Deportiva d’Eivissa ocuparà el lloc del Mallorca B en el grup 3. D’aquesta manera, la federació espanyola ha decidit premiar l’equip balear que més lluny ha arribat en la promoció d’ascens –els eivissencs van caure en la segona eliminatòria–, al davant del millor classificat en la lliga –com que el Formentera, campió del grup 11, va pujar, el Poblenc, segon classificat, també reclamava la plaça per a la divisió de bronze–. La temporada 2017/2018 serà, doncs, la tercera vegada que la Peña Deportiva juga a segona B, la segona que ho fa després d’aconseguir l’ascens als despatxos. En les dues ocasions anteriors, el conjunt balear, però, només va durar un any en la categoria de bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)