Patxi, en el 92’, dona un triomf agònic al Santfeliuenc

Amb 10. L’expulsió del visitant Joel va marcar el desenllaç de l’enfrontament

SANTFELIUENC 1 SANT ANDREU 0

SANTFELIUENC:Toni, Ion Vázquez, Rafa, Alberto, Jaume, Prior, Jaime (David López, 76’), Charly (Josele, 64’), Maldonado, Zárate (Adri Recort, 76’) i Patxi.SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Méndez, Carroza (Juanma, 12’), Noguera, Joel, Guerrero, Alfred (Ferran, 62’), Josu, David López i Elhadji (Òscar Muñoz, 72’).GOLS:1-0 (92’) Patxi.ÀRBITRE:Brull Acerete.T.G.:al local Maldonado; i als visitants Joel, Méndez, Josu.T.V.:per doble amonestació, al visitant Noguera (68’).PÚBLIC:Uns 500 espectadors.COMENTARI:Patxi, amb una gran rematada en el minut 92, va donar tres punts d’or al Santfeliuenc en un duel igualat però en què el Sant Andreu va tenir més ocasions. Sobretot per mitjà d’un Josu molt inspirat, a qui només li va faltar el gol per completar una tarda rodona. I és que, a banda de dues bones ocasions en el primer temps (16’ i 39’), l’atacant barceloní va tenir el gol en un xut des de 50 metres que a punt va estar de sorprendre Toni. El porter local, però, va aconseguir reaccionar i evitar el 0-1 amb una excel·lent parada (57’). Deu minuts després, el partit va fer un gir amb l’expulsió de Joel; a partir d’aquell moment, tot i que els quadribarrats no van renunciar al triomf, el ‘Santfe’ va assolir el control del partit. I, en el 92’, Patxi, amb una rematada de cap inapel·lable, va culminar una excel·lent centrada de Ion Vázquez.