3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Aprofitant les oportunitats

Grata sorpresa. Carles Puig, que haurà de suplir la baixa de David Payan, va meravellar en el derbi en el seu segon partit en la categoria amb només 19 anys i va arrodonir l’actuació amb un gran gol

El derbi entre el Figueres i el Palamós de diumenge a Vilatenim (2-0) va deixar molt bones sensacions a l’equip figuerenc, que després d’una dura i intensa primera meitat es va mostrar molt superior després de la represa, amb més d’una actuació destacada dels seus jugadors. Un dels que més va brillar va ser el jove Carles Puig, que amb només 19 anys està donant mostres del que pot aportar a tercera.

El lateral dret de Bescanó ha estat l’últim jugador que ha arribat a la Unió aquest estiu per completar la plantilla. Procedent del Girona en qualitat de cedit després de fer la pretemporada amb el Peralada, Carles Puig afrontava la temporada amb l’única expectativa de madurar com a futbolista en la seva primera temporada com a jugador sènior. “Em pensava que jugarien més jugadors amb experiència”, valora Puig. Després de les dues primeres jornades, però, el de Bescanó ha rebut la confiança de Chicho, que l’ha fet jugar (com a suplent) en els dos partits. Al camp de l’Horta (1-0) el va utilitzar com a recurs ofensiu per intentar remuntar el partit, mentre que en el derbi Carles Puig va haver de suplir el lesionat David Payan en el minut 15 de joc i ocupar la posició de lateral esquerre. “No hi havia jugat mai, però vaig sortir tan ràpid que no hi vaig ni pensar i em vaig sentir còmode”, comenta el jove defensa.

Tot i ser una posició nova per a ell va respondre a la confiança amb un “partit espectacular”, tal com ho va valorar Chicho després del partit. A més, per posar la cirera a l’actuació de la seva estrena a Vilatenim, Puig va arrodonir la festa del Figueres en el minut 93 finalitzant un contraatac amb un gran xut amb rosca per fer el definitiu 2-0. “Debutar a Vilatenim i poder-ho fer amb el gol no m’ho hauria imaginat mai”, assegura Puig.

Ara, tenint en compte que Payan haurà d’estar unes setmanes aturat per la lesió a l’abductor, Carles Puig tindrà l’oportunitat de seguir demostrant el seu nivell, un cop ha demostrat a Chicho que té un recanvi de garanties a la posició de lateral.

No havia jugat mai a l’esquerra, però vaig sortir tan ràpid que no vaig pensar i em vaig sentir còmode. He d’aprofitar totes les oportunitats
Sent tan jove em pensava que jugarien més jugadors amb experiència, però he vist que Chicho confia en mi. M’han acollit molt bé

La llarga llista de lesionats no preocupa

La lesió de Payan contra el Palamós fa créixer la cua a la infermeria de Vilatenim, i és que Joan Pons i Xavi Ferrón es continuen recuperant de les seves lesions, mentre que Pep Chavarria arrossega molèsties en un turmell i no va poder jugar el derbi després de ser titular contra l’Horta. Tot i això, Chicho va assegurar que no el preocupen les baixes gràcies a “la bona plantilla que hi ha; amb molta predisposició, voluntat i talent que tenen tots els jugadors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)