Territorial

Una estrena productiva

Divisió d’honor juvenil. El Girona, superior al rival, va debutar amb una victòria per la mínima a casa contra el San Francisco (1-0) gràcies a un gol d’Homet en el tram final (84’)

girona 1 san francisco 0

GIRONA:Collet, Prado, Teo, Uche, Pol (Mario, 76’), David, Rodri (Pedro, 57’), Jofre, Homet, Alejandro (Juli, 79’) i Moha (Valery, 53’).SAN FRANCISCO:Marc, Tomas (Trapero, 45’), Alex, Valle, Sintes, Garcia, Álvaro (Marcos, 57’), Pablo, Pedro (Llabres, 66’), Manresa i Bauzá.GOLS:1-0 (84’) Homet.ÀRBITRE:Oriol Jarit.T.G.:als locals Jofre, Moha i Mario; i als visitants Tomas, Manresa i Marcos.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al municipal de Vilablareix.

El Girona juvenil va debutar amb victòria en la nova temporada de divisió d’honor. El conjunt dirigit per Àlex Marsal es va imposar per la mínima al San Francisco a Vilablareix (1-0) en un partit que no es va decidir fins al tram final, quan Homet va donar els tres punts als gironins amb un gol en el minut 84.

En els primers compassos els dos equips van practicar el típic tempteig, sense tenir ocasions clares. El San Francisco estava ben col·locat en defensa i això dificultava encara més les arribades del Girona, que tot i així va anar avançar línies a poc a poc. Moha i Rodri van poder avançar els locals en la primera meitat, però entre el porter i la falta de punteria van impedir l’estrena del marcador.

En la represa el Girona va continuar insistint –ocasions de Prado i Pedro–, però el gol continuava sense arribar. I quan el duel semblava que acabaria amb empat a zero va aparèixer providencialment Homet, que va marcar el gol de la victòria gironina aprofitant una bona centrada de Jofre. El futbolista del Girona, entrant des de la segona línia, va abaixar la pilota amb el pit i no va perdonar dins l’àrea (84’). Amb el gol en contra els visitants van intentar reaccionar, però finalment van tornar a casa sense cap botí –en el temps afegit els van anul·lar un gol per fora de joc–. Bon inici del Girona.

CONSTÀNCIA

El conjunt dirigit per Àlex Marsal va poder marcar molt abans, però va saber insistir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)