El Santfeliuenc se situa segon

En ratxa. L’equip del Baix Llobregat va aconseguir contra el Palamós la tercera victòria consecutiva, amb dos gols de Josele

santfeliuenc 3 palamós 1

SANTFELIUENC:Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Alberto, Rafa Murillo, Juanjo Prior, Maldonado (Adri Recort, 67’), Jaime Fuentes, Josele, Charly Ruiz (David López, 72’) i Eric Zárate (Marc San José, 84’).PALAMÓS:Quintanas, Sergio García (Marc Bonaventura, 75’), Cano, Lluc, Subi, Botxi, Barrera, Marc Vila (Isma Traoré, 57’), Marc Medina, Fran Ochoa i Gerard Herrera (Nahuel, 46’).GOLS:1–0 (32’) Alberto. 1-1 (47’) Marc Medina. 2-1 (50’) Josele. 3-1 (93’) Josele.ÀRBITRE:Luceño Soriano.T.G.:Als locals Juanjo Prior, Charly Ruiz i Eric Zárate.

Deu punts en quatre jornades, i tres victòries seguides, enfilen el Santfeliuenc a la segona posició per primera vegada a tercera. Els blanc-i-blaus van imposar la seva superioritat contra un Palamós anodí que va aparèixer tímidament en els primers minuts de la segona part.

Els d’Andrés González van evidenciar el seu gran moment des dels primers minuts. Amb un joc ràpid i fluid va superar amb comoditat la rereguarda empordanesa. En una jugada estratègica Juanjo Prior de mitja volta va assistir Alberto, que va rematar a la xarxa. El Palamós va donar el primer senyal de vida en un llançament potent i col·locat de Fran Ochoa que va obligar Toni Casamayor a demostrar els seus reflexos. En dues contres, Josele va poder sentenciar però no va tenir prou punteria.

L’inici de la represa va ser sorprenent. El Palamós va aprofitar una certa relaxació dels locals per empatar. Sense temps perquè els empordanesos ho assaborissin, una nova acció d’estratègia trenada entre Charly Ruiz i Jaime Fuentes va acabar amb centrada i cop de cap contundent de Josele a la xarxa (50’). El Santfeliuenc desbordava per bandes i el Palamós ho provava amb un treballador Marc Medina. Minuts frenètics en què el Santfeliuenc va desaprofitar ocasions molt clares fins que Josele, en el temps afegit, va establir el 3-1 definitiu en completar una gran jugada personal de Marc San José.