3a divisió FEF

Futbol

Tercera divisió

Triomf agònic de la Pobla

3a divisió. Un gol d’Iván Vidal en el darrer minut va permetre que el filial del Nàstic, necessitat de punts, s’imposés a l’Horta

la POBLA maf. 1 HORTA 0

LA POBLA DE MAFUMET:José Luiz, Gimeno, Hernández, De Nova, Figueras, López (Riad, 63’), Prats, Vilanova, Koné (Iván Vidal, 68’), Rayco (Gestí, 68’) i Brugui.HORTA: Andrés Díez, Castillo, Javi Morales, Makaay (Isaac Maldonado, 58’), Galeano, Edgar (Gueri, 58’), Coro, Nolla (Río, 83’), Santolalla, Salva i Adri Lledó,GOLS:1-0 (90’) Iván Vidal.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:als locals Gimeno i López.

En un duel marcat per l’adeu provisional de Rodri a la banqueta de la Pobla, l’Horta es va quedar amb un pam de nas a l’últim minut i va tornar sense recompensa. Els tarragonins, necessitats després d’haver sumat un sol punt en les tres primeres jornades, van portar la iniciativa durant la major part del partit però no la van concretar fins al darrer sospir. A la primera meitat, Koné i Rayco van disposar de dues ocasions clares, però van topar amb un inspirat Andrés Díez. A la represa, el domini pobletà va perdre força progressivament i l’Horta va anar creixent. Coro i Makaay en van tenir per fer avançar el conjunt barceloní, però no van encertar en la rematada. Als visitants els va faltar empenta per buscar el triomf i en els últims minuts, quan ja semblava que el conformisme s’imposaria, van encaixar el gol. Va ser en una bona jugada de Vilanova culminada amb una centrada que Iván Vidal va rematar de cap al fons de la xarxa i, així, donar el primer triomf del curs a la Pobla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)