3a divisió FEF

futbol

3a divisió

La Pobla, amb fam de gol

3a divisió. Ivan Vidal il·lustra el bon estat de forma del filial grana havent marcat els cinc gols que l’equip ha fet en la lliga. La dieta i un bon descans, la clau de la millora

La Pobla de Mafumet ha premut l’accelerador en els últims quatre partits fins a col·locar-se ben a prop de la zona alta. En aquest tram de campionat el filial grana ha sumat 10 dels 12 punts en joc amb dos denominadors comuns: porteria a zero i gols d’Ivan Vidal. L’equip, de fet, no coneix cap altre golejador, ja que les cinc dianes que acumula l’equip són obra del mateix jugador.

Vidal ha marcat quatre gols en els últims quatre partits i tots ells han donat victòries a la Pobla. Diumenge passat es va coronar amb un doblet a Vilassar. “Diuen que els davanters van a ratxes, jo espero que aquesta situació no sigui una ratxa i li pugui donar continuïtat”, explica el davanter. El curs passat, el davanter va marcar set gols en tot el curs i enguany ja n’ha fet cinc. La clau? “Considero que n’hi ha dues. Primer, la confiança que m’han donat tant Rodri com Edu Vílchez i, després, l’entrenament invisible”, indica Vidal. I és que el Nàstic ha apostat aquesta temporada perquè el seu filial disposi d’un nutricionista i un control més exhaustiu físic i està donant resultats. “No només jo, tot l’equip està molt més controlat en l’aspecte físic i ja es reflecteix al camp”, diu el davanter, que admet que el reconforta el fet de veure que el fet de descansar i menjar bé tingui un efecte immediat en el rendiment de l’equip.

Després d’un inici dubitatiu, el conjunt grana ara és novè classificat a tres punts del Reus B, quart en la taula. “El grup està molt content tant amb Rodri com amb Edu Vílchez, com que tenen la mateixa mentalitat quant a joc no hem notat cap diferència amb el fet que Rodri hagi anat al primer equip”, admet.

LES REACCIONS

Les claus de la millora? La confiança dels tècnics i l’entrenament invisible: som més estrictes amb el descans i la dieta
Tenim un control sobre el nostre físic i jo crec que, pel que fa a l’equip, es nota en els resultats
Ivan Vidal
davanter de la pobla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)