Futbol

Tercera divisió

A un ritme imparable

3a divisió. L’Espanyol B torna a aconseguir un triomf contundent contra un Vilassar que no va arribar a xutar

espanyol b 4 vilassar 0

ESPANYOL B:Álex Domínguez, Jordan, Pedrosa (Royo, 42’), Iago, Salto, Pol Lozano, Pibe, Álex López (Pelegrín, 67’), Puado (Joselu, 70’), Bermejo i Doncel.VILASSAR DE MAR:Imanol, Pitu, Aitor, Dani, Ivan, Viale (Soufiane, 45’), Torrents, Nando, Ramon (Joel, 63’), Éric López i Pol Ros (Moreno, 44’).GOLS:1-0 (25’) Doncel. 2-0 (45’) Puado. 3-0 (64’) Bermejo. 4-0 (68’) Bermejo.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:al local Royo; i al visitant Moreno.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

El filial blanc-i-blau va tornar a demostrar un cop més per què és líder de la categoria després de golejar un pobre Vilassar que no va xutar entre els tres pals en tot el partit. Tot i així, els homes de David Gallego van trobar-se un plantejament molt defensiu del seu rival, amb una línia de cinc defensors molt junta, i intentant sorprendre al contracop. Davant aquest guió a l’Espanyol B es va veure obligat a tocar i tocar per intentar generar espais. Carlos Doncel va ser el primer a avisar amb un xut que va marxar fregant el pal. Les arribades s’anaven succeint fins que abans de la mitja hora va arribar el primer gol en una obra d’art de Doncel, que va batre Imanol amb un xut imparable directament a l’escaire. I abans del descans, Puado va fer el 2-0 en un servei de cantonada.

En la segona els locals van sortir per feina i abans de l’equador va arribar el 3-0, obra de Bermejo després d’una assistència de Doncel (64’). Quatre minuts després el mateix Bermejo va completar la golejada en caçar una rematada al pal de Puado.